Goed Nieuws! - Kersthappening met finales die in normale tijden tijdens Jumping Mechelen zouden verreden worden

Dan toch een schoon Kerstverhaal

Als organisaties elkaar vinden dan kan er veel. Dan kan er een verhaal ontstaan dat leest als een schoon Kerstverhaal. Een fijne samenwerking … in wat toch duistere tijden zijn.

Een week geleden heeft u wellicht ook het bericht van de afgelasting van de veertigste editie van Jumping Mechelen gezien. Een verrassing was dat niet. Het werd met alle geldende regels en verplichtingen,  voor de organisatoren uiteindelijk de enige optie. Het deed pijn, maar er was evengoed begrip. Veiligheid en gezondheid moeten immers altijd voorop staan. 

Ondertussen hebben de mensen van Jumping Mechelen, Paardensport Vlaanderen en de Landelijke Rijverenigingen (LRV) virtueel samen gezeten. De sport en het kunnen plaatsvinden van de proeven waarvoor in de loop van dit vreemde jaar, selecties konden verdiend, waren daarbij het enige agendapunt. Er was snel eensgezindheid en een oplossing.

Alle proeven waarvoor u misschien een selectie behaalde, vinden tussen 27 en 30 december plaats in het Azelhof in Lier. Het Azelhof zal die dagen net zoals de Nekkerhal baden in een geweldige Kerstsfeer al beseffen we uiteraard dat dit niet het ultieme Jumping Mechelen-gevoel evenaart. De ‘Kersthappening’ is wel een heel mooi alternatief en het zorgt er voor dat al die combinaties die hard en veel gereden hebben voor een selectie iets hebben om naar uit te kijken.

U weet dat publiek niet toegelaten is bij indoor sportwedstrijden. Twee begeleiders per ruiter en amazone zijn wel van harte welkom.  Veel regels, maar we gaan er alles aan doen om u toch in een warme sfeer te ontvangen. Supporters thuis kunnen alles volgen via ClipMyHorse. Paardensport Vlaanderen en Landelijke Rijverenigingen willen jullie samen met Jumping Mechelen een heel mooie ervaring bezorgen in een bijzondere omgeving met internationale uitstraling, die jullie nog meer ‘goesting’ doet krijgen om er volgend jaar in een overvolle Nekkerhal terug met alle ‘vrienden van Jumping Mechelen’ bij te zijn.
In bijlage krijgt u alvast het programma voor de vier dagen Kersthappening.

Alvast heel veel succes met de voorbereidingen en tot in … Lier!


Praktisch

Alle geselecteerde (pony)ruiters en amazones ontvangen in de komende dagen een mail. Indien u niet zou kunnen deelnemen dan vragen we om op deze mail te antwoorden. Indien u wil deelnemen hoeft u niets te doen. Afmelden voor 15/12!

Er is geen publiek toegelaten - enkel twee begeleiders per ruiter/amazone! 

- Klik hier voor Programma (PDF) -

- Klik hier voor extra info (PDF) -