Eqify en LRV kijken uit naar digitalisering LRV 2.0

Lummen - ‘The world is Digital’. Eqify, the Digital Equestrian Company, neemt LRV mee op het parcours van digitalisering. Makkelijk is het parcours niet. Op zijn minst Z-waardig. LRV is LRV. Met eigenheden, regels en uitzonderingen. Maar laat dat vooral geen rem zijn op de ontwikkeling. Aan de finish ligt immers een mooie beloning te wachten voor medewerkers, volgers en leden van LRV

Goed verkennen en overleggen is de boodschap.  Hindernissen. Valkuilen ontdekken. Bochtenwerk. Oplossingen bedenken. Plannen. Vastberaden de teugels in handen nemen en door de start rijden. De nationale LRV-springkampioenschappen van het afgelopen weekend in Lummen, betekenden een eerste kennismaking met de naam en het merk Eqify. Ook in Oudenaarde zorgt Eqify voor alle digitale ondersteuning bij de dressuurwedstrijden.

Joris De Veirman, oprichter van Eqify, kent LRV, wegens actief binnen LRV Eksaarde Doorslaar. Vrouw en kinderen actieve Kruisridders. Het maakt hem dubbel zo betrokken. Joris kent de #beleefLRV. Weet waar LRV voor staat. Kent het wereldje en de noden wel. Hij heeft ze samen met de LRV-directie en een werkgroep in kaart gebracht en digitale oplossingen bedacht.  In het volgende LRV Magazine en in de volgende EquiTime leest u een interview met Joris De Veirman en LRV-Directeur Arthur Tanghe waarin u kennismaakt met de plannen want u bent onderdeel van het plan en het parcours.

eqify