Eindelijk terug een Z-indoor in LRV Antwerpen

Bijna twee jaar (!) was het geleden dat er nog eens een zogenaamde Z-Indoor kon plaatsvinden in LRV Antwerpen. In Ruiterhal Balsakker, verzamelden de combinaties van de hoogste LRV reeks voor een belangrijke afspraak, richting de LRV-Indoorkampioenschappen in februari.

In de Klasse Zwaar kwamen 84 combinaties aan de start. Na twee foutloze omlopen, gingen 21 combinaties naar de barrage. Yoren Maes (LRV Weelde Ravels) met M’ Orange M (v. Emerald van ’t Ruytershof) was daarin de allersnelste foutloze combinatie. Cato Somers (LRV Bevel) pakte plaats twee met La Fayette (v. Olala de Buissy). Leonie Aertsen (LRV Wuustwezel) mocht aanschuiven voor brons met Jeunesse S (v. Canturano). Julie Jacobs (LRV Turnhout) met Mauran S (v. Emerald van ’t Ruytershof) en Julie Ooms van de organisererend rijvereniging Lille met haar Diarado-Son-Z (v. Diarado) sprongen naar plaats vijf.

In de klasse Midden was de dominatie van LRV Puurs opvallend. Lennert Smets sprong met Lorre van Laurenshof (v. Epleaser van ’t Heike) naar winst. Zijn clubgenoot Jelle Caluwé en Inka van ’t Gestelhof (v. Conteur) pakten plaats twee. Sofie Jansens (LRV Merksplas) reed Luna B (v. Jokinal de Bornival) naar plaats drie, voor Tifany Van Dooren (LRV Schoonbroek) met Guber van de Torrehoeve en Bram Bosch (LRV Lichtaart) met Happy dento J (v. Cardento).

Resultaten