Eindelijk ! Terug crossen !!!

Bij de foto: Oliver Sels van LRV Zoersel met Kyris van Orchid’s wint de reeks 5

Bijna net zo hard als naar de grote vakantie,  … zo hard hadden de LRV-ponyruiters er naar uitgekeken om terug van start te kunnen gaan in een eventingwedstrijd. LRV Minderhout had die boodschap perfect begrepen en organiseerde afgelopen weekend een knappe wedstrijd aan de Blauwbossen. De nieuwe hindernissen werden door alle deelnemers meer dan gesmaakt.

Reeks 5

In reeks vijf bewees Oliver Sels van LRV Zoersel dat hij en zijn pony Kyris van Orchid’s (v. Kanshebber) op bewezen eventinggenen beschikt. Hij won na een knappe dressuurproef, een foutloze cross en een foutloos springparcours.  Nisse Van Gorp (LRV Gierle)  en haar Timon van de Groenheuvel (v. Konquistador van Orchid’s) reed naar zilver. Marie-Joëlle Goeminne (LRV Kallo) en Rhapsody (v; Gwenlan Guto Goch) pakten plaats drie voor Edouard Noppe (LRV Ardooie) met Clark (v. Composer van de Beerkerheide).

Reeks 4

In reeks vier was het goud voor Bollansée Lotte (LRV Zoersel) met Oak Forest Elmo. Lander Mertens hield het zilver in Minderhout met Princess van de Vraagheid en zus Lisse Mertens (LRV Minderhout) pakte meteen ook brons mee naar huis.

Reeks 3 en 2

In reeks drie waren er overwinningen voor Charlotte (LRV Broechem) met Ratina van de Coolsdreef, bij de C-pony’s  en met Orchid’s Janet bij de D-pony’s. Ook Tess De Cuyper (LRV Meise) met Zai en Thibaud Ebinger (lRV Merchtem) met Joly’s Doortje, wonnen elk een ring bij de grootste pony’s. Bij de kleinere B-pony’s was de zege voor Renée Caers (LRV Lichtaart) met Oelala Golden H (v. Goldfinger).

Paarden

In de L-reeks bij de paarden won Kris Geeroms (LRV Haaltert) met Daruso Edel Z (v. Denario) een ring. Ook Evelien Bevers (LRV Meer) weet ondertussen terug wat winnen is. Ze deed dat met Dakario Z (v. Dakar VDL)

 

Resultaten – klik hier en dan op het bekericoontje van de desbetreffende wedstrijd