EC Segersjö: Nele Revyn voorlopig beste Belgische na dressuur – België blijft voorlopig vierde in het teamklassement

Na de individuele dressuur wijzigt er voorlopig niets aan de positie van het Belgische Team in Segersjö. Nele Revyn (LRV Minderhout) die donderdag al reed met haar Nelson van Desta (v. Vigo d’ Arsouilles) is beste Belgische op een voorlopige zevende plaats. Nele rijdt mee als individuele deelnemer in het Europees Kampioenschap. Steven Mariën (LRV Herenthout) en Noortje van de Wendy Kurt Hoeve (v. Contadoro van de Helle) zette ook een heel nette dressuurproef neer en reed naar een voorlopige twaalfde plaats. Thomas Smeyers staat op een voorlopige veertiende plaats in het klassement na de dressuur. Yarno Geeroms (LRV Haaltert) vinden we terug op een negentiende plaats met zijn Cassandra GZ.

Het goede nieuws uit Zweden is dat zowel Robbe Verelst (LRV Zoersel), Davy Goris (LRV Merksplas), Stefaan De Pauw (LRV Erpe Mere) en Michiel Arnauts (LRV Assent) op niet al te grote achterstand in het peloton volgen. Er is maw. nog heel veel mogelijk in het klassement. De cross-country die selectief oogt, kan vandaag zeker een ‘gamechanger’ zijn. We duimen!

De eerste combinatie start in de cross-country om 14.18u. – startlijst: https://equipe-online.s3.amazonaws.com/assets/310168/original.pdf - Het regent momenteel in Segersjö - starturen kunnen eventueel nog aangepast worden.