De regen en het wisselvallige weer blijft slachtoffers maken - Ook de eventingwedstrijd in Maarkedal kan niet plaatsvinden

Ook de eventingwedstrijd in Maarkedal, ingericht door het gewest Oudennaarde op 13 en 14 april kan helaas niet plaatsvinden. Het aanhoudend wisselvallige voorjaarsweer en de al verzadigde bodems door de regen van de afgelopen maanden maken het onmogelijk om een veilige en kwalitatieve wedstrijd te organiseren. 

Mededeling van de organisatoren: 

"We moeten met spijt in het hart, jullie meedelen dat we de cross moeten af lasten.   Door de aanhoudende regen, zatten we ondertussen aan plan 6 voor de cross. Maar ook de dressuur terreinen waren niet ok.   Vandaag nog een poging gedaan om extra terreinen te vinden.   Maar dat is spijtig genoeg niet gelukt. Bij deze wil ik onze terreineigenaars de familie Laemont,  alsook Nico Dhaenens en team Amicis bedanken voor de ongelooflijke inzet om deze cross te doen lukken. Ik wil ook de clubs Kerksken en Maarkedal nog eens extra bedanken om mee te gaan in gans dit verhaal. Alsook onze sponsors: Euromat,  firma Beel, Agristo en ‘t Weidse Hof."