Charlotte Mast is Antwerps provinciaal kampioen klasse ZZ

Charlotte Mast (LRV Geel ten Aard) is de nieuwe Antwerpse Indoorkampioene Dressuur.  De 31-jarige amazone uit Mol, reed Explosive van de Kempenhoeve (v. Schumacher) naar de eerste plaats, voor Cleo De Backer (LRV Noorderwijk) met de door Rudy De Backer gefokte Joplin van de Houtvenne (v. Tuschinski). Sakina Van Dijck (LRV Morkhoven) reed Sir Classic (v. Sir Donnerhall) naar brons. Uittredend provinciaal kampioen  Anoek Op Den Kamp reed haar zelfgefokte Keandro Farena (v. Apache) naar de vierde plaats, voor Annelies Van Looveren (LRV Mol Achterbos) met Odessa van ‘t Gestelhof (v. Lord Leatherdale). 

In de klasse Zwaar 2 was het goud voor Senne Goris (LRV Arendonk) met Luraan-H (v. Geniaal). Senne Schoors (LRV Noorderwijk) reed naar plaats twee met Jagger Juna (v. Diarado). Het provinciale brons was voor Hanne Cools (LRV Hoogstraten) met Lady Ly (v. Ferguson). In Zwaar 1 stond er geen maat voor Stijn Rombouts (LRV Sint-Lenaarts) met Rebel King VS (v. Dream Boy). Met de zesjarige Supermario (v. Negro) reed Stijn ook naar plaats twee, voor Sakina Van Dijck (LRV Morkhoven) met Sumatra A.H. (v. Secret). 

In de klasse Midden 2 was er goud voor Lars Gios (LRV Morkhoven) met Grennache-A (v. Galliani Biolley). In Midden 1 was het erelint voor Sofie Rens (LRV Weelde Ravels) met Limited Edition. 

Alle resultaten