Cavalluna komt terug naar Antwerpen - Korting voor LRV-leden!

Ook in 2023 houdt CAVALLUNA, de meest impressionante en hoogstaande paardenshow in Europa, halt in het Antwerpse Sportpaleis en verbluft groot en klein met een gloednieuwe show: Secret of Eternity. Op 25 en 26 maart 2023 opent het Sportpaleis in Antwerpen als enige Belgische stop de staldeuren voor de internationale atleten en hun majestueuze paarden.

Secret of Eternity

Na de geslaagde CAVALLUNA – CELEBRATION! tour, kroop creatief directeur Klaus Hillebrecht opnieuw in de pen op zoek naar een nieuw avontuur. Dit jaar vertelt CAVALLUNA het verhaal van Mamey, de mooie dochter van een inheemse stam, en Joaquim, de boerenzoon, die samen op avontuur gaan om de steen der eeuwigheid terug te brengen naar het volk en de plaats waar die oorspronkelijk thuishoort. De vraag die iedereen bezighoudt: Zullen zij erin slagen het geheim van de eeuwigheid te onthullen?

Het verhaal wordt tegen een adembenemend decor verteld door zo’n 60 paarden, hun ruiters en een internationaal dansgezelschap, die allen het beste van zichzelf laten zien. Populaire acts zoals de Hongaarse Post van Laury Tisseur, de Spaanse rijstijl van Sebastian Fernandez en zijn gezelschap, en de stuntruiters van de Hasta Luego Academy kunnen natuurlijk niet ontbreken. De Belgische Sylvie Willms, gespecialiseerd in de vrijheidsdressuur, is samen met haar 12 loslopende (!) paarden ook opnieuw van de partij.

Korting van €7 voor leden van LRV 

CAVALLUNA – Secret of Eternity vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 maart 2023 in het Sportpaleis in Antwerpen. Op zaterdag zijn er twee shows, om 14u en 19u. Op zondag start de show om 15u. 

Bestel nu je kaarten en maak er met het hele gezin, familie, vrienden of collega's een onvergetelijke uitstap van. Kinderen t.e.m 10 jaar krijgen automatisch een korting van €15 op de normale ticketprijs. Leden van LRV  krijgen €7 korting door het gebruik van de kortingscode LRV2023 . 

Klik hier om tickets te bestellen 

Om al een beetje in de sfeer te komen: https://www.cavalluna.com/nl/