BWP-er Reykjavik Odeveld en Nick Bossaerts winnen AVEVE Superfinale voor zesjarige springpaarden

Veel fokkers en volgers van jonge paarden aan de New Year Arena op Jumping Mechelen! Ze zagen talentvolle zesjarige paarden die zich op de nationale finale van de SBB-Competitie voor Jonge Paarden, naar de top-vijfentwintig hadden gesprongen. Acht combinaties plaatsten zich na een foutloze basisomloop voor de barrage.

Daarin was de BWP-er Reykjavik Odeveld (Bamako de Muze x Querlybet Hero), gefokt door Stal Odeveld van de familie Van De Vijver en door Joris De Brabander de allersnelste. Nick Bossaerts (LRV Broechem), stuurde de ruin naar de snelste tijd in de barrage en ze bleven bovendien foutloos. Gancio de Muze (Gino H x Nabab de Reve) die een dag eerder ook al indruk maakte in de hengstenproef, sprong met zijn fokker Ive Tonet naar een knappe tweede plaats, voor Ravaline van Het Groeshof (Mistral Optimus x Tresor d’ Opaline) van fokker Frans Bruynen, met Ja Stoffelen (LRV Sint Lenaarts) in het zadel.

Ann Sophie Noppe (LRV Ardooie)  reed Rosette Van De Berlingmolen (Non Stop x Vigo d’ Arsouilles -fokker: Dries Callewaert) naar de vierde plaats, voor Kobe Malisart (LRV Merksplas) met Rambo vh Gebergte (Equitron Naxcel V x Iron Man – fokker: Bob Janssens).

Alle resultaten - klik hier 

Nick Bossaerts en Reykjavik Odeveld
Nick Bossaerts en Reykjavik Odeveld - foto: Martine Tandt