BR is nieuwe #loyalpartner van LRV

BR® en LRV vinden elkaar in gemeenschappelijk doel

LRV stapt het LRV-zomerseizoen in met een nieuwe #Loyalpartner. BR® Equestrian Equipment, is sinds enkele weken officiële partner van de Landelijke Rijverenigingen vzw (LRV). LRV is één van de twee Vlaamse sportfederaties, telt 13.000 leden, heeft een uitstekende ponywerking en wil als basissportfederatie paardensport en recreatie met paarden/pony’s voor iedereen betaal- en haalbaar maken/houden. Een missie die de twee kersverse partners alvast met elkaar delen.

BR® staat voor een heel breed assortiment van materiaal voor paard en ruiter. Van helmen tot beugels. Van lederwerk (hoofdstellen, laarzen, halsters) tot kleding en wedstrijdspullen. BR® komt uit een recent gehouden enquête bij paarden(sport)liefhebbers als een ‘vertrouwd’ merk naar voren. Het merk bestaat al jarenlang en de prijs/kwaliteit van BR-materialen wordt als een heel positief aspect ervaren.” Opent BR®-marketingverantwoordelijke Denise van den Berg.

Voor iedereen

Het is net vanuit dat vertrouwen en de gemeenschappelijke visie dat paardrijden voor iedereen moet zijn, dat we snel tot een partnership zijn gekomen. De samenwerking is eigenlijk een logisch gevolg.” Vult LRV-directeur Maude De Smedt aan.

Uniek

Denise van den Berg gaat verder: "Paardrijden is inderdaad voor iedereen. Paarden zijn ons leven en dat is net zo bij LRV-leden. De band tussen jou en je paard is bijzonder en uniek. Dat begrijpt BR® als geen ander. Door verschillende situaties samen mee te maken wordt communicatie tussen mens en dier steeds beter. BR® moedigt jou dan ook aan om je paard écht te leren kennen en samen beter te worden. Want samen progressie maken en de band versterken, dat is uiteindelijk toch het mooiste aan onze paardensport en daar willen we heel graag bij helpen. Op alle vlakken en in alle vormen. Daarmee gaan we verder dan louter sponsoring, al willen we ook op dat vlak van betekenis zijn. Zo voorzien we prijzen op bepaalde LRV-wedstrijden en zullen we instaan voor de uitrusting van het Belgische LRV-team dat eind augustus de European Eventing Cup zal rijden. We kijken heel erg uit naar deze nieuwe samenwerking en we zijn er allebei van overtuigd dat dit voor beide partijen een meerwaarde zal opleveren.”

BR