Boerenbond: 'Gezond, veilig en duurzaam voedsel, daar zorgen wij voor!’

Organiseer je een wandel- of fietstocht? Een evenement met familie en vrienden? Een eetdag of een wijkfeest? Bestel dan gratis placemats en/of folders. Zo steun je onze boeren!

De boer laat je niet op je honger zitten en Boerenbond laat je niet op een kale tafel eten: bestel nu gratis placemats (voorbeeld onderaan) voor je volgende event en steun onze boeren. Want wat er ook op het menu staat, de kans is groot dat lokale landbouwers eraan hebben bijgedragen. En da’s iets om trots op te zijn! Daarom biedt Boerenbond gratis placemats aan voor jou of jouw vereniging!

Daarnaast stellen we ook gratis flyers (voorbeeld fruit onderaan) ter beschikking die je op je evenement kunt uitdelen. Er zijn 6 versies beschikbaar die verschillende sectoren onder de aandacht brengen: groenten, vleesvee, melkvee, pluimvee, varkens en fruit.

Want onze boeren werken dag in dag uit vol passie op hun akkers en in hun stallen. Dagelijks zijn ze voor jou in de weer. Ze zorgen ervoor dat je gezond, veilig en duurzaam voedsel op je bord krijgt. En dat is pas luxe. Want zonder onze boeren zou je op je honger blijven zitten!

En er is zelfs meer…Niet alleen zijn onze boeren een garantie op kwaliteitsvol en smakelijk voedsel, het zijn ook echte kunstenaars. Als landschapsarchitecten geven zij jouw omgeving vorm. Kijk maar eens rond. Die prachtige symmetrische akkers en kleurrijke boomgaarden, een biodivers oeuvre van onze boeren. En dat allemaal bij jou om de hoek.

Bedankt om onze boeren te steunen en de nodige aandacht te geven op jouw event!

Voorbeeld placemats

VB placemat BB

Voorbeeld flyer fruit

BB vb flyer fruit