Bezoek ons zeker op de LRV-stand als je naar Jumping Mechelen komt!

Meet and Greet op de LRV-stand in Mechelen 

 
De LRV-stand tijdens Jumping Mechelen krijgt een nieuwe laag en een nieuwe dimensie. We gaan voor meer beleving, meer dynamiek, meer animo.  Je bent uiteraard altijd welkom voor een babbel en voor info, dat verandert niet. Maar we voorzien dit jaar ook verschillende 'ontmoetingsmomenten' met LRV-ambassadeurs. Hierbij al een aantal namen van ruiters/amazones die al bevestigden. 
 
Op maandagnamiddag staat de KBC Dream Team Cup op de planning. De wereldbekerwinnaar van vorig jaar, Wilm Vermeir is één van de ruiters die zal meestrijden. Ook Belgisch kampioen jumping Gilles Thomas bevestigde al. Of had je altijd al eens een babbeltje willen doen met Thibeau Spits, Jorich Spits,  Pieter Kenis, nationaal LRV-Kampioen Stijn Craessaerts of Jeroen De Winter? Ontmoet ze op de LRV-stand voor aanvang van de proef en scoor op zijn minst een handtekening. 

Maar ondertussen hebben ook menner Glenn Geerts, internationaal dressuuramazone Flore De Winne, dressuurruiter Jeroen Devroe en Vice-Europees-Kampioen van 2019, Jos Verlooy, al bevestigd om op één van de Jumping-Mechelen-dagen op de stand aanwezig te zijn voor een 'Meet and Greet'. Er zitten er nog een aantal in de pipeline! 

Hou onze website (www.lrv.be) en de sociale media in de gaten om de aankondigingen te volgen!