Bestel tickets voor CAVALLUNA – "Celebration!" aan LRV-ledenvoordeel!

CELEBRATION!

Europa's meest populaire paardenshow viert zijn terugkeer. CAVALLUNA bracht jarenlang honderdduizenden toeschouwers in vervoering met de altijd populaire paardenshows en onvergetelijke landschappen.  Ze komen in maart 2022 terug naar Antwerpen!

CAVALLUNA–"Celebration!" De shows "Companions of Light", "World of Fantasy" en "Legend of the Desert" betoverden jong enoud-een goede reden om enkele van de fenomenale acts weer tot leven te wekken! Met CAVALLUNA-"Celebration!" krijgt het publiek de kans om de populairste scènes opnieuw te belevenen de mooiste optredens van de afgelopen jaren in een nieuwe compilatie te bewonderen.Van magische vrijheidsdressuur en actievolletrick riding tot harmonieuze dressuur, luchtige komedieen adembenemende LED-acts.
CAVALLUNA viert zijn terugkeer met de hoogtepunten van de afgelopen jaren en nodigt u uit om te dromen.

De gedwongen pauze veroorzaakt door de wereldwijde pandemie heeft de showmakers er nu toe gebracht om de terugkeer van het in heel Europa geliefde format op een heel speciale manier te vieren.  Creative director Klaus Hillebrecht – voor een ‘Emmy’ genomineerd trouwens -  betoverd zoals altijd het publiek met zijn prachtige show.

Bestel tickets voor CAVALLUNA–"Celebration!" aan LRV-voorwaarden

26 en 27 maart 22 - Sportpaleis Antwerpen

Bestellen kan via deze link

LRV-leden ontvangen een korting van 7€/ticket (excl dreamseats).