Beleef dressuur op Jumping Mechelen zoals u het nog nooit beleefde!

Een exclusief cadeautje voor de feestdagen?

Dankzij Landelijke Gilden en Jumping Mechelen maak je kans op een exclusieve rondleiding achter de schermen van de Wereldbeker dressuur.
 
Op zaterdagnamiddag 28 december staan alvast enkele prestigieuze dressuurwedstrijden op het programma, waaronder de FEI Wereldbeker Dressuur – CDIW Grand Prix.
 
Hoe gaat het er aan toe achter de schermen van deze wedstrijden? Hoe wachten gerenommeerde ruiters en hun toppaarden tot ze de piste op mogen? Al die paarden in een eventhal, hoe komt dat logistiek tot stand? De organisatie van Jumping Mechelen doet het graag uit de doeken voor 4 leden van Landelijke Gilden.

Wat kan u winnen: Vier gratis voorbehouden tribuneplaatsen voor de namiddagsessie op 28 december 2019 met als topnummer de FEI wereldbeker Dressuur CDIW Grand Prix. Daarbovenop een unieke rondleiding “achter de schermen van JM”. Deze rondleiding zal in goede banen worden geleid door niemand minder dan Sophie Baetens, professionele dressuuramazone en behorende tot de absolute top in België.

Bezorg ons via m.sterkmans @lrv.be uw beste quote over wat #beleefLRV voor u betekent voor donderdag 19/12/2019.  Wij kiezen er de allerbeste uit en bezorgen u vier tickets voor wat een ongelooflijke belevenis wordt. 

Foto: Dirk Caremans - www.hippofoto.com