AVEVE Eventing Cup Zutendaal: Opnieuw Thomas Smeyers

LRV Riksingen en LRV Zutendaal sloegen de handen in elkaar en zetten een prachtige organisatie neer. Ze werden beloond met heel veel publiek. Prachtige sport in een al even prachtig kader en de zon en ideaal eventing-weer kregen de twee Limburgse verenigingen er zomaar bovenop.

In de klasse Zwaar is Thomas Smeyers en zijn Indezz (v. Washington DC Heldenlaan) de te kloppen man. De ruiter van LRV Grobbendonk klom vanuit vierde positie na de dressuur op naar de eerste plaats na de cross en het springen. De tweede plaats in de hoogste reeks ging naar Mandy Martens (LRV Moerbeke Waas) die de overgang van M naar Z uitstekend heeft verteerd met haar Nabukodonosor T (v. Nabab de Reve). Frederic Delmottte (LRV Merelbeke) reed Jamaica vd Bisschop (v. Ogano Sitte) naar plaats drie. Raf Steegmans (LRV Genk) reed naar plaats vier met Chronicles van de Viking Z (v. Clarence C) en Michiel Arnauts reed naar plaats vijf met Mc Chouffe van ter Pamelen (v. Breemeersen Adorado).

In de klasse Midden ging het goud naar Clarisse Walbrecq (LRV Minderhout) met Fussac de la Quairelle. Raf Steegmans reed Lordine VDF Z naar plaats twee en Maarten Van Asselberghs (LRV Assent) plaatste Honki Tonki Boy op plaats drie. In de klasse Licht was er goud voor meervoudig KBC Gouden Teugel-winnares Hanne Simons (LRV Bocholt met G-Day van Bareelhof, Paul Van Gorp (LRV Gierle) met Lipton vt Heidehof en Karin Donckers (LRV Minderhout) met Pinokkio.

In de B-reeksen was er winst voor Shana Cools (LRV Lommel) met Elias vh Futsenhof, Inge Janssens (LRV Baarle Hertog) met Generous, Julie Geurts (LRV Genk) met Clandestine Pia Z, Ynke Henrard (LRV Meise-Wolvertem) met Picasso van het Pluimennest en Sanne Soetemans (LRV Grobbendonk) met Kulderzipke van ’t Kerstenhof.

Alle resultaten