AVEVE Eventing Cup: Winst voor Sarah Vandenzavel in Z-reeks

Ook LRV Meldert stond na een jaar gedwongen rust, opnieuw op de LRV-Eventingkalender. En hoe? De Limburgers pootten een mooie cross-country neer. Het bleef een hele dag droog in Meldert en deelnemers en publiek genoten van de sport en de prachtige herfstlandschappen.

In de klasse Zwaar was de winst voor Sarah Vandenzavel (LRV Riksingen) met Ito v/h Panishof.  Sarah kwam als tweede uit de dressuur maar een foutloze springomloop en een foutloze cross-country hielpen haar aan de overwinning. Sven Grouwels (LRV  Langdorp) reed met Lexy naar de tweede plaats, voor Hans Penasse (LRV Riksingen) met Higo de la Luna. Yarno Geeroms (LRV Haaltert) eindigde op plaats vier met Coral GZ.

In de klasse Midden ging de overwinning naar Frederic Delmotte (LRV Merelbeke) met Jamaica vd Bisschop. Astrid Vermeer (LRV Westerlo) reed naar zilver met Nyandro van de Wolkenheide. Veerle Coolkens (LRV Lichtaart) verteerde de overstap naar Midden perfect met haar Quadri CV Z en pakte meteen de derde plaats.

In de L-reeks reed Jordy Bervoets (LRV Lummen) met Igor van de Brusselenberg en Hanne Simons (LRV Bocholt) met G-Day van Bareelhof naar winst. In de B-reeks ging die eer naar Valerie Meelberghs (Seppe vd Wijvers – LRV Olmen), Joke Van Uytvanck (Alien C – LRV Eksaarde Doorslaar),  Steffi Van Loo (Moon S – LRV Kortenaken) en springruiter Jeroen Verschueren (Olenco JK – LRV Schriek)

Volgende week sluit deel 1 van de AVEVE Eventing Cup 2021-2022 met Eventing op zaterdag en zondag in Sint-Gillis-Waas. En in Mol-Achterbos op zondag.  Met z’n allen daarheen!