AVEVE Eventing Cup - Startlijsten Grobbendonk (zaterdag) al online!

Kijkt u net als wij ook al zo hard uit naar het tweede weekend op de eventingkalender van LRV? Hierbij alvast de startlijsten voor de wedstrijden op zaterdag (pony's en paarden (A-B)) in Grobbendonk. We wensen alle deelnemers u al heel veel plezier en veel succes!  vDe wedstrijdterreinen zijn gelegen te Vorselaar (Heiken).

Gelieve U bij aankomst te melden op het wedstrijdsecretariaat naast de tent. U ontvangt er Uw deelnemingsnummer. Deelnemers die nog niet beschikken over een rugnummerdrager, kunnen die ter plaatse aanschaffen voor 5 Euro. Tijdens de cross is men verplicht een ingevulde medische fiche bij zich te hebben. De medische fiche moet duidelijk zichtbaar bevestigd zijn (op de linker bovenarm of het linker been van de ruiter). Indien U hierover nog niet beschikt, kan U blanco exemplaren van deze medische fiche bekomen op het LRV-secretariaat of op de wedstrijd zelf. 

Let op ! Zaterdag is VOLZET ! Er worden geen bij-inschrijvingen meer aangenomen !

Elke deelnemer is strikt gehouden aan bijgevoegd tijdschema. De ruiters kunnen verkennen vanaf vrijdag 16 uur. 

Belangrijk ! Gelieve honden aan de leiband te houden aub !!! Indien er afmeldingen of wijzigingen  zijn gelieve vooraf contact op te nemen via eventinggrobbendonk@gmail.com - Stanie Soetemans (tel 014/50.26.88. of 0486/27.15.80 of 0475/21.62.56.).