AVEVE Eventing Cup in Overpelt - 100% #beleefLRV

Raf Steegmans wint klasse Zwaar in Overpelt

Twee mooie dagen op de AVEVE Eventing Cup in Overpelt. Op zaterdag werd er door de pony’s en door de aspiranten- en B-combinaties gecrossd in de Holven. Op zondag waren het enkel de paarden die de fraaie cross van LRV Overpelt mochten verkennen. Dit was opnieuw twee dagen 100% #beleefLRV

In de klasse Zwaar kwamen twaalf combinaties aan de start. De eerste overwinning van het nieuwe jaar gaat naar Raf Steegmans (LRV Genk) met Chronicles van de Viking Z (v. Clarence C). Overpelt was overigens nog maar de tweede Z-cross voor deze combinatie. Sien Kahn (LRV Mol Achterbos) reed Dominant (v. Vainqueur) naar de tweede plaats, voor Michiel Arnauts (LRV Assent) met Idalco (v. Del Piero).  Plaats vier was voor Sybille de Cartier (LRV Weelde Ravels) met Un de Nanou (v. Verdi) en de vijfde plaats ging naar Robbe Verelst (LRV Zoersel) met Minos van de Brem (v. Triomphe de Riverland).

In de klasse Midden reed Hugo Debusschere (LRV Riksingen) Boy (v. Betel XX) van start tot finish aan de leiding. Sebastiaan Smet (LRV Kieldrecht Vrasene) reed Gina v’t Plutoniahof (v. Indoctro) naar plaats twee. Brons was er voor Maarten Van Asselberghs (LRV Assent) met Honki Tonki Boy (v. Muscaris d’Ariel).

In de klasse Licht was er goud voor Shana Somers (LRV Herselt) met Ona van de Vijfheide, Hanne Simons (LRV Bocholt) met G-Day van Bareelhof en Kaat Brosens (LRV Rijkevorsel) met Cartina Z.

Klik hier voor de resultaten 

Jef Bouts wint reeks 5 bij de pony’s

In de hoogste klasse ‘reeks 5’ (C&D) voor de pony’s was de overwinning voor Jef Bouts (LRV Anzegem) met Imbra (v. Conway). Lisse Mertens (LRV Minderhout) reed naar plaats twee met Mojito (v. Berkhof’s Business)

Een goed gevulde reeks 4 (C&D) kreeg Nina Bushman (LRV Wuustwezel) met Bovenheigraaf’s Carlo (v. Molenaars Golden King) als winnaar. Lennert Dhondt (lRV Kerksken) rees Orchid’s Alexander naar zilver voor Xander Smet (LRV Kieldrecht) met Victor (v. Justice H.R.).

In reeks 2 (B-pony’s) was de zege voor Max Adriaensen (LRV Rijkevorsel) met Ten Ankers Freeanca (v. Vivienne’s Vision of Freedom). Winther Dierckx (LRV Moerzeke) reed naar plaats twee met Sumba van ’t Neerhof (v. Oxford van de Mispeleir) en Luna Peeters hield plaats drie in haar club Overpelt met Destiny.

Reeks 1 (A-pony’s) was een kolfje naar de hand van Margaux Timmers (LRV Waasmunster) met Sara. Winther Dierckx reed opnieuw naar plaats twee maar dan met Melody van ’t Peetershof. Lotte De Wannemaeker (LRV Brakel) pakte het brons.

In reeks 3 voor D-pony’s was er winst voor Sterre Leirs (LRV Zoersel) met Pepsi, Diede Callens (LRV Anzegem) met Bijoux en Wenke Pelgrims (LRV Kieldrecht) met Bonaventura’s Lois Lane. In reeks 3 voor C-pony’s was de overwinning voor Lotte Braekmans (LRV Lille) met Spirit.

Klik hier voor de resultaten