AVEVE Eventing Cup Meldert: Evelien Bevers wint klasse Zwaar

Het herfstlandschap in Meldert, waar Limburg en Vlaams-Brabant elkaar raken is prachtig, de eventingomloop die LRV Meldert elk jaar in elkaar knutselt ook. Het prachtige herfstweer, de vele deelnemers en de mooie sport maakten van de eventingwedstrijd in Meldert één groot feest waarvoor deelnemers uit alle provincies kwamen afgezakt.

Klasse Zwaar

In de hoogste reeks, klasse Zwaar, ging de zege naar Evelien Bevers (LRV Meer) met Crespada Z. Frederic Delmotte (LRV Merelbeke) reed Jamaica vd Bisschop naar het zilver, voor Sven Grouwels (LRV Langdorp) met zijn Lexy.

Klasse Midden 

In de klasse Midden, won Rob Everaert (LRV Mol Achterbos, deze sterk bezette reeks met Mimosa. Twee combinaties van Paardensport Vlaanderen reden naar de plaatsen twee en drie. Joppe UYttendaele met Jumper van de Meyhoeve en Evi Schaukens met Juf E.

Klasse Licht 

In de L-reeks die over twee ringen werd verdeeld, was er goud voor Sofie De Boeck (LRV Nieuwenrode) met Chayenne en voor Linde Van Boxstael (LRV Wambeek) met Kassira T.

B-reeksen

In de B-reeksen mochten volgende combinaties op het hoogste schavotje van het podium: Bruno Minnebo (LRV Wachtebeke) met Quartez van ’t Veldhoek. Ynke Henrard (LRV Meise Wolvertem) met Picasso van het Pluimennest, Marie Misotten (LRV Vechmaal) met Beau Gars des Sources, Bert Van Boxstael (LRV Meldert) met Sterre van ’t Elshout en Amber Claes (LRV Lommel) met Djuicy Z.

Alle resultaten