AVEVE Eventing Cup Grobbendonk : Hortence De Cleene ... en de appel en de boom

Straffe prestatie van Hortence De Cleene (LRV Kallo), iets met de appel en de boom, in reeks 5 op de pony-eventing in Grobbendonk. De telg van de bekende Oost-Vlaamse eventingfamilie stond na de dressuur op plaats één en daar stond ze na het springen en de cross-country nog steeds met haar pony Shanouk. Hortence is nog maar 11 jaar en staat nu al meer dan haar mannetje in de hoogste LRV-eventingreeks bij de pony’s.

Eline Verhoeven (LRV Merksplas) en haar Tucker sprongen dankzij een foutloze spring- en cross-omloop van plaats 3 naar plaats 2. Het brons in Grobbendonk was voor Anaïs Van Vaerenberg (LRV Erpe Mere) met Nuage de Lait. Lisse Mertens reed met Mojito (v. Berkhof’s Business) naar de vierde plaats.

Reeks 4

In reeks vier pakte Lotte Bollansée (LRV Zoersel) het goud met Oak Forest Elmo (v. Orlando). Kato Wijndaele (LRV Kerksken) reed naar zilver met Siska voor haar provinciegenote Kato De Meyst (LRV Moerzeke) met Raspoetin.

Reeks 3

In reeks 3 was er winst voor Max Adriaensen (LRV Rijkevorsel) met Gitta van het Avenhof (v. Berhof’s Bilboard), Maya Kinable (LRV Genk) met Wannes, Leonie Moris (LRV Itegem) met Orinoco van de Bartvelden (v. Invisible v/h Juxschot) en Diede Callens (LRV Anzegem) met Bijoux. In reeks 3 bij de C-pony’s was het goud voor Lotte Godrie (LRV Meerle Meerseldreef) met Smokey.

Reeks 2

Améline Van Gompel (LRV Zoersel) won reeks 2 (B-pony’s) met Parmante (v. Rakker L). Elodie D’Hooghe (LRV Opwijk) en haar Ronaldo van de Nieuwe Heide (v. Borghof’s Gentle Gerwin) pakten plaats twee, voor Roos Veraghtert (LRV Zoersel) met Mister Moon.

Reeks 1

In reeks 1 voor de kleinste pony’s ging de zege naar Nieke Sas (LRV Lichtaart) met Dumpie. Marie Wijndaele (LRV Kerksken) en Tweety pakten zilver en Margaux Timmers (LRV Waasmunster) nam de derde plaats mee naar huis met Sara.

Alle resultaten