Aurelie Deloof is Provinciaal Indoorkampioenen LRV West-Vlaanderen

In LRV West-Vlaanderen wordt de voormiddag-wedstrijd samengeteld met de namiddag-wedstrijd. Uit die telling kwam Aurelie Deloof met haar Ito (v. Marius Claudius) als provinciaal kampioen uit de bus. Ze won in de voormiddag en tweede in de namiddag. Regelmaat die beloond werd met een groen-wit erelint. 

Jolien Demeyer (LRV Wingene)  won met Grande-J (v. Clinton) de namiddagwedstrijd.  Matthias Vancouillie (LRV Veldegemruddervoorde) en Ideefix van de Vancoohoeve (v. Carembar De Muze) sprongen naar plaats drie in de namiddag. Regerend nationaal indoorkampioen Stive Hoflack (LRV Passendale) en Kiefer van de Oosterwalle (v. Cooper van de Heffinck) pakte plaats vier en Dimitri Hooft (LRV Middelkerke) sprong met Mitch van het Claeyssenhof (v. Inshallah de Muze) naar plaats vijf.

Klasse Midden 

Straffe Prestatie van de familie De Vlamynck – Vanhaecke in de klasse Midden in de namiddag. Tom De Vlamynck (LRV Westkapelle) won met Milo van de Spijker (v. Equistro). Zijn vrouw Jana Vanhaecke reed stalgenote Jenka van de Spijker (v. Bisquet Balou van de Mispelaere) naar zilver.  Feestje in Westkapelle! Ruben Lannoo (LRV Pittem) sprong naar brons met Javeline (v. Cooper van de Heffinck). Ann-Florence Noppe (LRV Ardooie) pakte een knappe vierde plaats met Noblesse (v. Breemeersen Adorado), voor Vital Gheeraert van LRV Lo-Reninge met Esaura vh Ooievaarshof (v. Skippy II).

Klasse Licht 

In de namiddag-wedstrijd klasse Licht ging de zegen naar Marte Lernout (LRV Zonnebeke) r met Femme Fatale LV Z (v. Flipper d’Elle). Geert Storme (LRV Westkapelle) reed naar plaats twee met Quatro van de Peereboom (v. Chatman) en Camiel Capoen (LRV Lo Reninge) sprong naar brons met Origie van ’t Couthof (v. Spartacus). 

 

Alle resultaten voormiddag

Alle resultaten namiddag