Annulatie Jumping Mechelen 2020

JM

Met pijn in ons sportief hart zal ook Jumping Mechelen zich nu gaan richten op haar volgende editie in 2021! 

JM 40 years

Liefste vrienden van Jumping Mechelen,
 
Helaas betekenen de nieuwe maatregelen die in België tegen de pandemie zijn geïntroduceerd, dat we geen andere keus hebben dan Jumping Mechelen 2020 te annuleren.

We wilden het zo graag, we waren gemotiveerd, we hadden inmiddels verschillende scenario’s uitgewerkt en kwamen zo tot een mooi alternatieve light versie om het jaar dan alsnog met een sportief hoogtepunt te eindigen.  We wilden de enkele ter plaatse maar ook al onze fans vanuit hun zetel naast de kerstboom fantastische sport aanbieden als einde jaar geschenk.  We zullen het nu moeten doen met de super mooie herinneringen die we hebben sinds 1980 en ons vervolgens focussen op onze volgende editie in 2021 in de Nekkerhal, waar we dan eindelijk allemaal samen die 40 jaar kunnen vieren!
 
Ook wij moeten onze verantwoordelijkheid nemen, de gezondheid van onze eigen mensen en jullie allemaal vooropstellen. Samen moeten we deze pandemie bestrijden en vooruitkijken!
 
Wij willen hierbij iedereen bedanken die ons heeft gesteund in de laatste maanden, onze fantastische partners, onze trouwe medewerkers, de burgmeesters van Mechelen en Lier en het Azelhof !
 
We wensen jullie nog heel veel sterkte, zorg goed jezelf en voor elkaar en we zien ons weer in 2021 voor een spetterende editie van Jumping Mechelen van 26 tem 30 december.

Het Organiserend Comité van Jumping Mechelen 

Our mailing address is:
info@jumping-mechelen.com

Our website :
www.jumping-mechelen.com