Annelies Van Looveren voegt een nationaal erelint toe aan haar al indrukwekkende collectie

Het Nationaal LRV-Indoorkampioenschap in de Ruiterschool in Oud-Heverlee kent na dag 1 de winnaars bij de paarden in de klasse Midden 1, Midden 2, Zwaar 1, Zwaar 2 en ZZ. Om 9 uur in de ochtend openden de ruiters en amazones van de klasse M1 en M2 de debatten.  Om Halfzeven ’s avonds kende LRV zijn nieuwe ZZ-nationale indoorkampioen(e).

Midden 1

Lotte Nestor van LRV Sint-Katelijne Waver reed Nirvana (v. For Ferrero) vakkundig naar nationaal goud in M1. Elle Machilsen (LRV Arendonk) pakte met H-Navarone van het Kievitsven (v. Fantast van de Kempenhoeve) een tweede plaats, voor Guy Van Daele (LRV Nederokkerzeel) met Lilyantha A.

Resultaten M1

Midden 2

In de klasse M2 was de gouden medaille en het bijhorende erelint voor de West-Vlaamse Liesl van Coppenolle (LRV Westkapelle) met Radetsky van de Kempenhoeve (v. Fuerst William). Carmen Verhasselt (LRV Bredene) en Jacob (v. Fairytale) reden naar zilver, voor Ilse Gillis (LRV Appels) met Feine Deern (v. Furst Romancier).

Resultaten M2

Zwaar 1

De klasse Zwaar 1 gaat naar kersverse mama Sakina Van Dijck (LRV Morkhoven) met Jagger Juna (v. Diarado). Stijn Rombouts (LRV Sint-Lenaarts ) en Rebel King (v. Dream Boy) liepen naar de tweede plaats. Het nationale brons ging naar Laura Caeldries (LRV Sinaai) met Kiko van de Vijvers (v. Gin-Duidam).

Resultaten Z1

Zwaar 2

De klasse Zwaar 2 kreeg een volledig Antwerps podium. Met Liesbet Van Dessel (LRV Noorderwijk) en Jackie ODJ (v. Charmeur) als winnares. Liesbet haalde het van Anouk Op den Kamp (LRV Turnhout) met Lambada (v. Apache) en Sofie Rijders (LRV Kontich) met Natchera-G (v. Wynton). Laura Caeldries  (LRV Sinaai) reed Lotus de Muze (v. Jazz) naar de vierde plaats en Sarah Luck (LRV Turnhout) pakte een top-vijf-notering met Oh So Special van het Molenzicht.

Resultaten Z2

ZZ

Ook de allerhoogste reeks kreeg een volledig Antwerps getint podium. Annelies Van Looveren voegt nog maar eens een LRV-erelint toe aan haar al uitgebreide collectie. Ze won de hoogste reeks met Odessa van ’t Gestelhof (v. Lord Leatherdale). Tinne Vanhoof (LRV Wortel) reed de door haar vader Paul Vanhoof gefokte Hera v.h. Sluishof (v. Abanos) naar zilver, voor Anoek Op Den Kamp (lRV Oud-Turnhout) met Keandro Farena (v. Apache). Plaats vier gaat naar Veerle Oostvogels (LRV Beerse) met Hall-Elujah (v. Sandrohall) en Lien Peeters (LRV Gellik) en haar Idool Lita SW pakken plaats vijf in deze sterk bezette reeks.

Resultaten ZZ