Amelie van de Putte en Frederique van de Vijver winnen stijlrijden KBC Gouden Teugel op Jumping Mechelen

De Gouden Teugel-trofee is voor Frederique van de Vijver dankzij indrukwekkende score

“Het niveau van de combinaties stijgt elk jaar” was de spontane reactie van Muriel Coppin die samen met Pieter Kenis de KBC Gouden Teugel stijlspringen jureerde. De beste combinaties van de klasse C-Licht en D-Licht reden hun finale in de indrukwekkende Christmas-Arena. Een mooie beloning voor het werk van het voorbije LRV-jaar.

Het niveau van de combinaties stijgt elk jaar” was de spontane reactie van Muriel Coppin die samen met Pieter Kenis de KBC Gouden Teugel stijlspringen jureerde.  De beste combinaties van de klasse C-Licht en D-Licht reden hun finale in de indrukwekkende Christmas-Arena. Een mooie beloning voor het werk van het voorbije LRV-jaar.

In de reeks C-Licht ging de zege naar Amelie van de Putte (LRV Herenthout) met Quelle Dame vd Vogelzang (v. Amedijk’s Idool).  Nena Peeters (LRV Wambeek) en haar Isaura van de Bloemenhoeve (v. Calipso van de Vondelhoeve) reden naar plaats twee, voor Leontien van Gysel (LRV Kallo) met Miss Possible (v. Den Bramel’s Bucco).  Luna Peeters (LRV Overpelt) en Kyara (v. Eternity van de N.Ranch) sprongen naar plaats vier, voor Thibo De Winter (LRV Koningshooikt) met Skywalker van het Klavertje (v. Rex the Robber).

Resultaten C-Licht

In de klasse D-Licht reed Frederique van de Vijver (LRV Eksaarde Doorslaar) met een indrukwekkende score naar winst met haar Cruz Vd Molendreef Z (v. Cabrio vd Heffinck). Louise De Clerck (LRV Merchtem) reed Milo D.J. , naar plaats twee.  Met haar Funky (v. Calvino Z) reed ze naar plaats drie. Louise Van Gysel (LRV Kallo) en haar Mallorca, sprongen naar de vierde plaats, voor Febe ‘ D’Haluwin (LRV Izegem) met Egmond. 

- Resultaten D-Licht 

 

KBC Gouden Teugel - Stijlrijden