Alles over ‘Stijlrijden’ met Pieter Kenis en Els Boterdaele - Verplaatst naar dinsdag 20/2

Verplaatst naar 20 februari !!!

Nog net voor de Nationale Indoorkampioenschappen organiseert LRV, een avond theorie en prakrijk in de Ruiterschool over het stijlrijden. Een ideaal moment om uw kennis en voeling met het stijlrijden bij te schaven. Pieter Kenis en Els Boterdaele, delen achtergronden, inzichten, tips en tricks om nog beter te scoren in dit onderdeel van de springsport. Iedereen is van harte welkom!

Pieter Kenis (LRV Beerse) jureerde in Mechelen de KBC Gouden Teugel Stijlrijden voor de combinaties van de klasse C-Licht en D-Licht. Pieter is zelf in de eerste plaats een bijzonder stijlrijke topruiter. Pieter is ook een altijd boeiende spreker en met zijn pedagogische achtergrond kan hij de zaken perfect vertalen naar zijn doelpubliek toe.  Pieter deelt graag zijn visie op stijlrijden en zal die avond een aantal combinaties begeleiden om naar een (nog ) beter resultaat te rijden.

Hoe ziet de ideale optoming eruit? En wat met de ideale groet aan de jury? Wat is een noodsprong? Wanneer zitten voeten te diep in de stijgbeugels? ...  Els Boterdaele koppelt praktijk-evaring aan theorie.
En geen praktijk zonder theorie.  

Iedereen die graag een interessante avond volgt over stijlrijden (jury’s, ouders, ruiters, amazones, ...)  is van harte welkom op 20/2/2024 in de Ruiterschool in Oud-Heverlee om 20u.

Inschrijven via Eqify!