Aanrader: Podcast '2 man en een paardenkop' met Patrik Spits

Spits

‘Eenzaam, eenzaam … eenzaam. Eenzaam is de spits die niet scoort’.

Voorbeelden genoeg van spitsen die de bal pardoes op lat, paal of keeper trappen. Scoren is niet evident. Foutloos springen ook niet. Winnen nog minder. De spits die mist is eenzaam en alleen op de wereld. De spits die scoort is even van de wereld. 

Patrik Spits, vader van Thibeau, Marnick, Lauranne en Catherine, scoorde het afgelopen weekend ook. Niet in het zadel. Wel in de geweldige podcastreeks van Louis De Cleene en Frederik De Backer ‘Boulanger’. Mooie woorden over LRV en (!) een absolute aanrader.

Patrik - ooit ook commandant van LRV Heist op den Berg,  vertelt op zijn geheel eigen wijze. Over zijn paarden en zijn carrière als ruiter. Zijn rol als vader van vier paardrijdende kinderen. Over de fysische processen tijdens het springen en over de niet wetenschappelijk te verklaren kracht die #beleefLRV is. Meer dan hattrick! Een ‘Spits’ in topvorm die niet vergeten is van waar hij komt. Mooi!

Mocht u de podcast van ‘2 man en een paardenkop’ nog niet beluisterd hebben. Hij blijft beschikbaar via: https://www.youtube.com/watch?v=l5qDKw0hpCQ.

Nog meer goed nieuws trouwens. Ook de overige podcasts met oa.: Niels Bruynseels, Kees Van Den Oetelaar en Jos Lansink zijn nog te herbeluisteren via: https://www.youtube.com/channel/UCRIoEy8LGcjjRpsEV_eWFxg