G-paardrijden

G-paardrijden

G-Paardrijden - #beleefLRV

Paardrijden is een een gezonde vrijetijdsbesteding, maar ook een kans om mekaar te ontmoeten, deel te nemen aan wedstrijden, te integreren … een verhaal te geven. 

Binnen het LRV G-paardrijden primeert het recreatieve aspect steeds op het competitieve. LRV wil aan alle personen met een beperking de kans geven om aan dressuurwedstrijden deel te nemen en dit zowel binnen als buiten hun werking met valide ruiters. 

G-ruiters die aangesloten zijn bij een lokale LRV-vereniging:

LRV leden met een beperking, die aangesloten zijn als wedstrijdruiter, kunnen een eigen proef G-dressuur rijden op de wedstrijden waaraan de rijvereniging waarbij hij of zij aangesloten is, deelneemt. De LRV G-ruiters rijden op het wedstrijdterrein in een gewone dressuurring, aansluitend op een andere proef (bij voorkeur rond de middag).

Inschrijving of vraag gebeurt via de eigen vereniging via www.equester.be – rubriek ‘wedstrijden’ door de Equesterverantwoordelijke ten laatste 2 weken voor de wedstrijd.

Christel Van Dijck

Je krijgt ongelooflijk veel terug van onze G-ruiters en amazones. Ze zijn ook altijd enthousiast. Ik blijf elke keer verbaast als ik zie hoe onze G-sporters genieten van de paarden en de sport. Heel mooi en fantastisch om dit als 'werk' te mogen doen. 

Christel Van Dijck

Coördinator G-Paardrijden