Afdrukken

Eventing Zonnebeke - nog plaatsen vrij

Gepost in Nieuws

De AVEVE Eventing Cup te Meldert zit overvol, maar in Zonnebeke zijn er nog een aantal plaatsen vrij. U kan nog inschrijven voor deze wedstrijd op zondag 23 oktober door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met opgave van paard-ruiter-rijvereniging-klasse. Deze inschrijving wordt dan wel beschouwd als een bij-inschrijving. U kan zo nog inschrijven tot dinsdagavond 18/10 - 17.u.

Afdrukken

Nationale Kampioen wint eerste Eventingwedstrijd van LRV-seizoen 2016-2017

Gepost in Nieuws

De eerste eventingwedstrijd van het LRV-seizoen 2016-2017 verliep onder optimale omstandigheden in het mooie en geklasseerde kader van de zogenaamde ‘Kolonie van Wortel’ waar de gebouwen één voor worden gerenoveerd. LRV Merksplas zet er al een aantal jaren een mooie organisatie neer en dat appreciëren de eventingruiters met een grote opkomst in alle reeksen als gevolg.

In de klasse Zwaar, met maar liefst 22 combinaties aan de start, demonstreerde huidig nationaal LRV-kampioen eventing Wouter De Cleene (LRV Minderhout) al opperbeste vorm. Hij won met Alaric de Lauzelle. Wouter kwam als leider uit de dressuur en bleef zowel in de cross-country als in het springen foutloos. De tweede plaats ging naar Philippe Van Asselberghs van LRV Herent Honki Tonki Boy (v. Muscaris d’ Ariel). Brosn was er voor Kevin Swaans (LRV Oud-Turnhout) met Ferrum van de Nachtegaele (v. Cum Laude Z). Wouter De Cleene pakte ook nog de vierde plaats met de bijzonder snelle Boy (Betel XX) voor Peter Sterkens van LRV Hechtel met Enzo G.

Afdrukken

29 - 30.04.2017 : AVEVE Eventing Cup

Gepost in Nieuws - Nationaal

Aanstaande weekend organiseert LRV Sint-Clemens Minderhout de Nationale Finale van de AVEVE Eventing Cup op zaterdag 29 april voor onze LRV-ponyruiters en op zondag 30 april voor onze LRV-ruiters. De terreinen zijn gelegen aan de  Blauwbossen te Minderhout en zijn het makkelijkst te bereiken via afrit 1, Meer.

De pony's konden vrij inschrijven en zowel de eindstand van het regelmatigheidscriterium als de startlijsten zullen tegen donderdag 27 april 2017 terug te vinden op www.lrv.be. Gelieve hierbij alvast de omzendbrief met de praktische richtlijnen terug te vinden.

De selecties van de paarden vindt u onderstaand terug per provincie. De tussenstand van de KBC Trophy zal eveneens donderdag 27 april gepubliceerd worden. Gelieve hierbij alvast de omzendbrief met de praktische richtlijnen terug te vinden.

De geselecteerde combinaties kunnen afmelden tot en met dinsdagavond 25 april - 24u !

De geselecteerde combinaties kunnen verkennen vanaf vrijdag 28.04.2016 - 16u. Voor de pony's is er een begeleide en gezamenlijke verkenning voorzien op vrijdag 28 april om 18.30u. Voor de paarden, opgelet indien u op zaterdag wenst te verkennen, zal u tot 15u eveneens inkom moeten betalen.

Alvast veel succes aan de geselecteerden !

Afdrukken

Emilia Hendrickx, Bente Van Hecke en Julie Vangeloven zijn nationale LRV-Indoor-Dressuurkampioenen bij de pony's

Gepost in Nieuws - Nationaal

vangeloven-actie2-kleinIn de hoogste reeks D-Licht 2, gaat de eerste Nationale Indoortittel naar Julie Vangeloven van LRV Ophoven met Schermeer Hof’s Tarzan. (v. Wengelo’s Ricardo). Julie zette een bijzonder nette proef neer en werd daarvoor beloond met een eerste plaats op de allereerste Nationale LRV-Indoor Dressuur.  De tweede plaats ging naar Marli Cooremans van LRV Oud-Turnhout met Hoppenhof’s Sjors (v. Hoppenhof’s Schardon). Bo Van Gansen van LRV Broechem pakte met Anjerhof Nikki (v. Anjershof Rocky 4) een derde plaats voor Wout Loenders (LRV Bocholt) met Unter. Luna Dervaux (LRV Maarkedal) reed met Zoeloe (v. Leuns Veld’s Lord) naar de vijfde plaats.

Afdrukken

Annelies Van Looveren is allereerste Nationale Indoor-dressuurkampioene van LRV

Gepost in Nieuws - Nationaal

annelies-kleinAnnelies Van Looveren van LRV Meerhout is de allereerste Nationale Indoor-dressuurkampioene van LRV. Ze won in de Ruiterschool in Oud-Heverlee met Gravin van ’t Gestelhof (v. Warkant van ’t Gestelhof). Annelies haalde in oktober al  goud op het Nationaal Ruitertornooi en ze trok die lijn ook indoor gewoon door. Ten hiuize Van Looveren - Janssens pronken ondertussen twee nationale erelinten van indoor-kampioenschappen. In maart werd haar vriend,  Toon Janssens al Nationaal Indoorkampioen Springen met Gina van 't Gestelhof (v. Ferro). In Equitime van mei, een uitgebreid interview met de twee ruiters en de fokker van het Gestelhof.

Ilse Thoné van LRV Rijkevorsel en Coincidence S Extra (v. Don Renoir) reden naar de tweede plaats, voor Philippe Geeroms van LRV Aalst met Wotan (v. Ferro). Karen Bries van LRV Veerle en Don Diago van het Trichelhof (v. Don Ruto) reden naar een vierde plaats. Sofie Vergaelen van LRV Meise-Wolvertem reed zich met Don Joaquino Ballante (v. Dancier) netjes in de top vijf van dit allereerste Nationale Indoorkampioenschap Dressuur.