Afdrukken

Eventing Zonnebeke - nog plaatsen vrij

Gepost in Nieuws

De AVEVE Eventing Cup te Meldert zit overvol, maar in Zonnebeke zijn er nog een aantal plaatsen vrij. U kan nog inschrijven voor deze wedstrijd op zondag 23 oktober door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met opgave van paard-ruiter-rijvereniging-klasse. Deze inschrijving wordt dan wel beschouwd als een bij-inschrijving. U kan zo nog inschrijven tot dinsdagavond 18/10 - 17.u.

Afdrukken

Nationale Kampioen wint eerste Eventingwedstrijd van LRV-seizoen 2016-2017

Gepost in Nieuws

De eerste eventingwedstrijd van het LRV-seizoen 2016-2017 verliep onder optimale omstandigheden in het mooie en geklasseerde kader van de zogenaamde ‘Kolonie van Wortel’ waar de gebouwen één voor worden gerenoveerd. LRV Merksplas zet er al een aantal jaren een mooie organisatie neer en dat appreciëren de eventingruiters met een grote opkomst in alle reeksen als gevolg.

In de klasse Zwaar, met maar liefst 22 combinaties aan de start, demonstreerde huidig nationaal LRV-kampioen eventing Wouter De Cleene (LRV Minderhout) al opperbeste vorm. Hij won met Alaric de Lauzelle. Wouter kwam als leider uit de dressuur en bleef zowel in de cross-country als in het springen foutloos. De tweede plaats ging naar Philippe Van Asselberghs van LRV Herent Honki Tonki Boy (v. Muscaris d’ Ariel). Brosn was er voor Kevin Swaans (LRV Oud-Turnhout) met Ferrum van de Nachtegaele (v. Cum Laude Z). Wouter De Cleene pakte ook nog de vierde plaats met de bijzonder snelle Boy (Betel XX) voor Peter Sterkens van LRV Hechtel met Enzo G.

Afdrukken

SBB-Competitie voor Jonge Paarden te Heusden

Gepost in Nieuws - Nationaal

Op zaterdag en zondag 3-4 juni 2017 vindt de SBB Competitie voor Jonge Paarden te Heusden plaats.

  • De wedstrijdterreinen zijn gelegen aan de Kanaalweg te Heusden.
  • Ruiters en amazones hebben gratis toegang.
  • Deelnemers met 5 of meer paarden (of minimum 3 paarden per reeks) kunnen DINSDAG 30 mei een starttijd vragen op het secretariaat LRV (016/47 99 70) tussen 8.00u en 17.00u !

!!! GELIEVE DIT GOED VOOR TE BEREIDEN EN UW UREN BIJ DE HAND TE HEBBEN !!!

  • In de loop van donderdag 1 juni 2017 wordt aan de overige ruiters een starttijd toegekend.
  • De definitieve startlijsten zullen gepubliceerd worden op www.lrv.be en op www.equester.be. Deze dienen strikt opgevolgd te worden !

Omzendbrief / Startlijsten dressuur

Afdrukken

LRV Gewest Lier-Zandhoven organiseert knappe Nationale Finale van SBB-Competitie voor Jonge Pony's - verzameling van ponydressuurtalent

Gepost in Nieuws - Nationaal

zesjarigen-dressuurIn de dressuurreeks voor zesjarige D-pony’s ging de zege naar Jente Mombaerts van LRV Tienen met Madam’s Miro (v. Kielshoop Honeyhill). Maaike Himbrecht van LRV Moerbeke-Waas reed naar zilver met Turhorst Painted Lady voor Nicolas Van de Pol van LRV Poppel met Orchid’s Diva (v. Kanshebber). Bij de zesjarige C-pony’s was het erelint voor Julie Opsomer van LRV Oeselgem met Gina (v. Orlando), voor Emma Van Doorslaer van LRV Pulderbos met Cassius DJ (v. Calimero). Marte Sterckx van LRV Lille won met Plum van Blommerschot (v. Rakker L)  de reeks voor zesjarige B-pony’s. Bij allerkleinste pony's (S) was er goud voor Isabeau Leysen van LRV Oelgem met Loola (v. Kotonofico v. Stal Brammel).

foto: winnaars dressuur 6j

Bij de vijfjarige D-poy’s was het nationale goud voor Emma Van Doorslaer van LRV Pulderbos met Milo DJ (v. Ahorns Marengo). Yara Kleeren van LRV Rijkevorsel met Indy (v. Irakion) won bij de C-pony’s en Noëmie Vlekken (LRV Vlijtingen) pakte goud bij de B-pony’s met Quickstep van de Waterhoeve (v. Laser van de Mereyt).

Bij de vierjarige D-pony’s reed Maud Adriaensen naar goud in een sterk bezette ring, met haar H’Amour D Caramel vh Bloemenhof (v. Caramel WE). Tricia Meyvis van LRV Tienen won bij de vierjarige C-pony’s met Nobelina T (v. Nobel Nagano). Bij de vierjarige B-pony’s was er winst voor Kato De Vos van LRV Moerzeke met Havana van de Duyversputten.

Afdrukken

LRV Gewest Lier-Zandhoven organiseert knappe Nationale Finale van SBB-Competitie voor Jonge Pony's - BRP pony's sterk in springreeksen

Gepost in Nieuws - Nationaal

jonas-van-dijckBij de zesjarige D-pony’s gingen 6 combinaties naar de barrage na 2 foutloze omlopen. In die barrage bleven nog 3 combinaties foutloos. De snelste was Simon Caals van LRV Sint-Gillis-Waas met Polleke v’t Plutoniahof (v. Heros ter Putte). Louise Docx van LRV Itegem finishte één seconde later met haar Princesse Optima (v. Orchid’s Romario) voor Oscar Zelderloo van LRV Opwijk met Pippa Pooh van het Prisenbos (v. Jerome van de Vondelhoeve).

Bij de zesjarige C-pony’s gingen 3 combinaties naar de barrage. Twee bleven foutloos. De snelste was Emilie Moris van LRV Itegem met Pretty Dream van de Bartvelden (v. Principal Dream van de Bartvelden). Marie Van Den Bruel (LRV Heist op den Berg) en Pacienda vh Juxschot (v. Lars van de Groenheuvel) reden naar de tweede plaats voor Emma Van Doorslaer van LRV Pulderbos met Cassius DJ (v. Calimero). Bij de zesjarige B-pony’s, plaatsten 5 combinaties zich voor de barrage. Jonas Van Dijck van LRV Broechem was met Lotje TB (foto) de allersnelste foutloze voor Hendrik Vranken van LRV Heist-op-den-Berg met Pallieter van het Rozendaelhof (v. Goldfinger) en opnieuw Jonas Van Dijck met Panter (v. Jowourits). Bij de allerkleinste 6-jarige s-pony’s was de overwinning voor Isabeau Leysen van LRV Oelgem met Loola (v. Kotonofico v. Stal Brammel).

In de reeks vijfjarige D-pony’s was er dankzij een foutloze barrage, goud voor Fenna Goethals van LRV Bassevelde met Quartz DMC (v. Principal Dream vd Delthoeve). Bij de C-pony’s ging het goud naar Yara Kleeren van LRV Rijkevorsel met Indy (v. Irakion). Caroline Van Rossum won met Queeny van het Rozendaelhof (v. Goldfinger) de reeks voor vijfjarige B-pony’s. In de reeks voor vierjarige D-pony’s bleven twee combinaties dubbel foutloos. Seppe Heylen met Red Star Drum van het Juxschot (v. Kantje’s Fahran) en Lise Desomviele van LRV Bassevelde met Rio (v. Dexter Leam Pondi). Bij hun collega’s van de C-reeks waren dat Kato De Vos van LRV Moerzeke met Havana van Duyversputten (v. Emilion van ’t Schaaphof) en Simon Caals van LRV Sint-Gillis-Waas met Rubble.