Afdrukken

Eventing Zonnebeke - nog plaatsen vrij

Gepost in Nieuws

De AVEVE Eventing Cup te Meldert zit overvol, maar in Zonnebeke zijn er nog een aantal plaatsen vrij. U kan nog inschrijven voor deze wedstrijd op zondag 23 oktober door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met opgave van paard-ruiter-rijvereniging-klasse. Deze inschrijving wordt dan wel beschouwd als een bij-inschrijving. U kan zo nog inschrijven tot dinsdagavond 18/10 - 17.u.

Afdrukken

Nationale Kampioen wint eerste Eventingwedstrijd van LRV-seizoen 2016-2017

Gepost in Nieuws

De eerste eventingwedstrijd van het LRV-seizoen 2016-2017 verliep onder optimale omstandigheden in het mooie en geklasseerde kader van de zogenaamde ‘Kolonie van Wortel’ waar de gebouwen één voor worden gerenoveerd. LRV Merksplas zet er al een aantal jaren een mooie organisatie neer en dat appreciëren de eventingruiters met een grote opkomst in alle reeksen als gevolg.

In de klasse Zwaar, met maar liefst 22 combinaties aan de start, demonstreerde huidig nationaal LRV-kampioen eventing Wouter De Cleene (LRV Minderhout) al opperbeste vorm. Hij won met Alaric de Lauzelle. Wouter kwam als leider uit de dressuur en bleef zowel in de cross-country als in het springen foutloos. De tweede plaats ging naar Philippe Van Asselberghs van LRV Herent Honki Tonki Boy (v. Muscaris d’ Ariel). Brosn was er voor Kevin Swaans (LRV Oud-Turnhout) met Ferrum van de Nachtegaele (v. Cum Laude Z). Wouter De Cleene pakte ook nog de vierde plaats met de bijzonder snelle Boy (Betel XX) voor Peter Sterkens van LRV Hechtel met Enzo G.

Afdrukken

Selecties Nationale LRV-Kampioenschappen 2017

Gepost in Nieuws - Nationaal

Op de provinciale kampioenschappen worden momenteel de laatste selectiepunten richting de nationale kampioenschappen bij elkaar gesprokkeld. Van zodra deze uitslagen verwerkt zijn, vindt u de selectielijst hier terug :

 • Zondag 1 oktober 2017 : Nationaal Ruitertornooi te Vissenaken-Glabbeek
  • Antwerpen - Selectielijst online woe 20/9
  • Brabant - Selectielijst online woe 20/9
  • Limburg - Selectielijst online woe 20/9
  • Oost-Vlaanderen - Selectielijst online woe 20/9
  • West-Vlaanderen - Selectielijst online woe 20/9
  • Omzendbrief met praktische richtlijnen
  • plattegrond
  • Programmaboekje
Afdrukken

Provinciale Ponykampioenschappen LRV Antwerpen in Arendonk

Gepost in Nieuws - Nationaal

carolineLRV Broechem won in Arendonk de provinciale titel in de hoogste reeks van de achttallendressuur. LRV Herenthout pakte zilver voor LRV Oud-Turnhout. In de sterk bezette hoogste reeks van de individuele dressuur (DL 2) was het erelint voor Marli Cooremans van LRV Oud-Turnhout met Hoppenhof’s Sjors (v. Hoppenhof’s Schardon). In de reeks C-Licht 2 won Liesl Heylen van LRV Herenthout met Twix. In de reeks B-Licht 1 was er een gouden medaille voor Caroline Van Rossum van LRV Zoersel met haar Oilily van het Rozendaelhof (v. Goldfinger) (foto).

Afdrukken

LRV Oost-Vlaanderen kent zijn Provinciale Ponykampioenen

Gepost in Nieuws - Nationaal

eliseLRV Bassevelde organiseerde een week na het Provinciaal Kampioenschap, het Provinciaal LRV-Kampioenschap voor de Oost-Vlaamse ponycombinaties. In de klasse D-Midden reden vijf combinaties naar de barrage. Drie combinaties bleven foutloos. De snelste was Elise Van Den Branden (foto) van LRV Sinaai met Kantje’s Ember (v. Justice H.R.). Met haar andere pony Bonheur (v. Polsburry Pajero) reed ze naar een knappe tweede plaats, voor Aliki Rotsaert van de organiserende vereneniging Bassevelde met Konquistador van Orchid’s (v. Kanshebber). Het stijlrijden in deze hoogste reeks was eveneens voor Elise Van Den Branden met haar Bonheur. De barrage van de klasse C-Midden was voor Sara Buyse van LRV Moerzeke met Ibidza van ’t Neerhof (v. Ten Ankers Bileander). Zij won ook het stijlrijden in deze reeks. In de klasse B-Licht was er dankzij een foutloze barrage, een gouden medaille voor Kiano Teirbrood van LRV Sinaai met Best-Mix Kastanaki. Kiano won ook het stijlrijden in de reeks B-Licht.