Afdrukken

Eventing Zonnebeke - nog plaatsen vrij

Gepost in Nieuws

De AVEVE Eventing Cup te Meldert zit overvol, maar in Zonnebeke zijn er nog een aantal plaatsen vrij. U kan nog inschrijven voor deze wedstrijd op zondag 23 oktober door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met opgave van paard-ruiter-rijvereniging-klasse. Deze inschrijving wordt dan wel beschouwd als een bij-inschrijving. U kan zo nog inschrijven tot dinsdagavond 18/10 - 17.u.

Afdrukken

Nationale Kampioen wint eerste Eventingwedstrijd van LRV-seizoen 2016-2017

Gepost in Nieuws

De eerste eventingwedstrijd van het LRV-seizoen 2016-2017 verliep onder optimale omstandigheden in het mooie en geklasseerde kader van de zogenaamde ‘Kolonie van Wortel’ waar de gebouwen één voor worden gerenoveerd. LRV Merksplas zet er al een aantal jaren een mooie organisatie neer en dat appreciëren de eventingruiters met een grote opkomst in alle reeksen als gevolg.

In de klasse Zwaar, met maar liefst 22 combinaties aan de start, demonstreerde huidig nationaal LRV-kampioen eventing Wouter De Cleene (LRV Minderhout) al opperbeste vorm. Hij won met Alaric de Lauzelle. Wouter kwam als leider uit de dressuur en bleef zowel in de cross-country als in het springen foutloos. De tweede plaats ging naar Philippe Van Asselberghs van LRV Herent Honki Tonki Boy (v. Muscaris d’ Ariel). Brosn was er voor Kevin Swaans (LRV Oud-Turnhout) met Ferrum van de Nachtegaele (v. Cum Laude Z). Wouter De Cleene pakte ook nog de vierde plaats met de bijzonder snelle Boy (Betel XX) voor Peter Sterkens van LRV Hechtel met Enzo G.

Afdrukken

datisnietoke@lrv.be - Meldpunt voor ‘grensoverschrijdend gedrag’ binnen LRV

Gepost in Nieuws - Nationaal

datisnietoke‘Grensoverschrijdend gedrag’ komt, spijtig genoeg, overal voor. Dus ook binnen onze sport. LRV wil in deze problematiek haar verantwoordelijkheid opnemen.  

De Landelijke Rijverenigingen vzw neemt meldingen ernstig en biedt professionele ondersteuning en opvolging. Meldingen gebeuren steeds in vertrouwen en worden deskundig opgevolgd via een interne vertrouwenspersoon of via externe kanalen. Er wordt gestreefd naar duurzame oplossingen, en – indien mogelijk of gewenst – naar herstel van respectvolle omgang tussen de betrokkenen.

Uw melding kan ook zonder verdere stappen verlopen. De registratie van uw melding kan helpen om toekomstige situaties te voorkomen en beleidsmaatregelen te treffen.

Afdrukken

Anouk De Proft maakt indruk tijdens Jumping Mechelen Indoor Masters

Gepost in Nieuws - Nationaal

Pony 80cm-500Afgelopen weekend trokken 652 combinaties naar Stoeterij De Breemeersen in Lotenhulle voor de vijfde selectiewedstrijd van de Jumping Mechelen Indoor Masters. Met nog één wedstrijd (Sentowerpark Opglabeek) te gaan wordt het stilaan spannend voor de plaatsjes op de startlijsten van Jumping Mechelen.

In de hoogste reeks van de pony’s (1.10m.) was de eerste plaats voor Luka Roman met Orchid’s Mila. Ze was maar liefst vijf seconden sneller dan de nummer twee, Laura Petit met Magical Feeling V Stal “D” Hoe. Rik Van Lent en Starinagh Thunder finishten op de derde plaats. Febe Van De Winckel en O-Bless Van De Vondelhoeve reed nar de vierde plaats voor Simon Caals met Polleke v’t Plutoniahof.

Op de foto: Jules Verhoeven met Spirit - winnaar bij de pony's reeks 80cm. ontvangt zijn prijs uit handen van Donaat Blondeel.