Nieuwsoverzicht

Nationaal

Welkom op de splinternieuwe website van LRV!

08 maart 2018

Welkom …

Communiceren is 90% luisteren en 10% spreken, maar met deze LRV- website gaan we voor 100% informeren van zowel LRV- als niet-LRV-leden. Deze website is het centrale kanaal, waar alle informatie gecentraliseerd en gepubliceerd wordt, zodat iedereen op ieder moment  op een eenvoudige manier kan terugvinden wat hij of zij zoekt.

Eenvoudig ? Toch niet, aan deze website zijn maanden werk vooraf gegaan, waar de LRV-communicatieverantwoordelijken Inge, Kris en Nele letterlijk en figuurlijk zweet en tranen voor hebben gelaten, maar waarvoor ook een heuse nationale werkgroep met een 20-personen voor is geconsulteerd.

LRV is er voor & door de leden, waardoor de feedback van deze nationale werkgroep cruciaal was bij de uitwerking van deze gloednieuwe website. 

Geen zin om doorheen de website te grasduinen? Gebruik dan de eenvoudige zoekmotor op elke pagina…

 

  • Veelgestelde vragen, ondergebracht per thema, vind je nu makkelijk terug in de FAQ’s.
  • Een ruiterroute of een Sint Jorisschildje,… bestellen, surf dan snel naar de webshop.
  • Wie zou ik contacteren met mijn specifieke vraag ? Kijk even bij ‘Contact’, waar je alle nationale medewerkers met hun specifieke verantwoordelijkheden terugvindt.
  •  Maar ook jouw contactpersoon binnen jouw provincie vind je terug: onder de provinciale besturen of ponycommissies.

Zijn we dan nu rond met deze ontwikkeling?

Neen zeker niet, communicatie evolueert iedere dag, maar zelfs binnen de LRV-rangen is de website die je vandaag kan ontdekken slechts de eerste fase of moeten we zeggen het tipje van de sluier. In een tweede fase zullen ook individuele leden toegang krijgen tot bepaalde aspecten van de LRV-sportdatabank. Kunnen ze resultaten opvragen van paarden,  persoonlijke gegevens aanpassen, persoonlijke puntenstand raadplegen, zelf wedstrijdkaarten bestellen,… Vele mogelijkheden en vele ontwikkelingen die nog even tijd nodig hebben om te rijpen, maar die er zeker aankomen!

We willen je alvast niet langer in spanning te houden met de resultaten uit de eerste fase.

Mis je nog iets of vind je nog een hiaat ? Laat het ons zeker weten!

Communicatie is tweerichtingsverkeer.

Wij zijn blij met feedback!

 

Wordt dus ongetwijfeld vervolgd … veel ontdekkingsplezier.

Auteur: Inge Vandael
Bron: LRV
Copyright foto: Nele Donvil
Deel dit bericht:   

Welkom op de nieuwe website van LRV