Nieuwsoverzicht

Nationaal

Tom Bonny is de nieuwe provinciale indoorkampioen in LRV Brabant

04 maart 2019

Zes combinaties plaatsten zich voor de barrage van de klasse Zwaar op de Provinciale LRV-Indoorkampioenschappen in Oud-Heverlee. De snelste was Tom Bonny van LTV Opwijk met Hocus Pocus vd Lucashoeve (v. Chin Chin). Tom en Hocus Pocus toverden bovendien een foutloze barrage uit hun hoed en dat leverde een verdiende provinciale titel op. Gunter Lemmens kon ook foutloos blijven, maar hij had met Kwinta van de Bremboshoeve (v. Breemeersen Crescendo) net iets meer tijd nodig. De combinatie van LRV Hoeleden reed naar het zilver voor Jan Lamberts van LRV Kester met de Heartbreaker-dochter Hatchoum LV Z. Ben Thiry (LRV Orsmaal) reed Kadee van St-Rockes Kapelle (v. Echo van Spieveld) naar de vierde plaats. Hans De Ridder (LRV Opwijk) en Jelco van ‘t Farsenhoven (v. Vivaldi du Seigneur) sprongen naar de vijfde plaats.

In de klasse Midden was het goud voor Simon Deruyter (LRV ambeek) met Liander v/h Westhof (v. Wandor van de Mispelaere). Dries Vanthienen van LRV Kortenaken sprong naar zilver met Elordonne S (v. Lord Z). Jenne Lore (LRV Zoutleeuw) sprong naar brons met My First Lady van ‘t Gelutt (v. Okidoki van ‘t Gelutt). Sven Grouwels (LRV Langdorp) en Indiva van de Langeweg (v. Henessy XO) sprongen naar de vierde plaats. Plaats vijf was Gunter Lemmens met Lux van het Gonnehof (v. Zilverstar T).

In de klasse Licht is Flo Corthauts (LRV Geetbets) de nieuwe indoorkampioene met haar Costaro du GD (v. Cracky Z). Jimmy Elshoecht (LRV Sint-Pieters-Leeuw) en Fallaga van ‘t Solheide sprongen naar plaats twee, voor Laura Meurrens (LRV Lubbeek) met Goldika van ‘t Roth (v. Darco).

In de klasse Beginnelingen werd een stijledstrijd verreden, daar was de zege voor Arne Costermans (LRV Bekkevoort) met Hanniki van het Hagehof (v. Darco).

 

 
Auteur: Kris Van Steen
Bron: LRV
Copyright foto: Dirk Caremans - www.hippofoto.be
Deel dit bericht:   

Tom Bonny ... zeven jaar geleden tijdens het Nationaal Ruitertornooi te Genk