Nieuwsoverzicht

Nationaal

Tijs Vandenberghe pakt Provinciale LRV-Indoortitel mee naar de kust

07 maart 2019

Tijs Vandenberghe (LRV Middelkerke) is de nieuwe Provinciale LRV-indoorkampioen van LRV West-Vlaanderen. In een barrage met vijf combinaties bleef hij foutloos en was hij met met zijn Gamine v’t Stekje (v. Cicero) bovendien ook de allersnelste. De tweede plaats in het kampioenschap van de klasse Zwaar was voor Camiel Capoen (LRV Lo Reninge) met Dagano van de Dulfrikhoeve (v. Upsilon van de Heffinck). Fien Lannoye (LRV Lo Reninge) pakte brons met Zidan LVP Z (v.  Zurich). De vierde plaats was Matthias Vancouillie (LRV Veldegem Ruddervoorde) met Ideefix van de Vancoohoeve (v. Carembar de Muze). Lien Lannoye mocht met haar tweede paarde Helsinki de Beauty (v. Corland) aanschuiven in de prijsuitreiking.

In de klasse Midden was de zege voor Lennart Vermeulen (LRV Oedelem Beernem) met Lybrise van de Gaverstede (v. Equistro).  Louis Strubbe (LRV Oedelem Beernem) pakte plaats twee met Contiga (v. Lupicor) voor Geert Storme (LRV Westkapelle) met Mira van de Pereboom (v. Thunder van de Zuuthoeve).

In de klasse Licht was er goud voor Emma Strubbe (LRV Oedelem Beernem)  met Balierina (v. Special D). Geert Storme (LRV Westkapelle) en Madonna van de Pereboom (v. Cicero) reed naar plaats twee. Lies Coquet (LRV Lo Reninge) en Little Miss Sunshine Max (v. Der Senaat)  pakte plaats drie.

Auteur: Kris Van Steen
Bron: LRV
Copyright foto: Dirk Caremans - www.hippofoto.be
Deel dit bericht:   

Tijs Vandenberge met Gamine v't Stekje