Nieuwsoverzicht

Nationaal

Thomas De Cock is de nieuwe Oost-Vlaamse indoorkampioen

26 februari 2019

Vijf combinaties sprongen naar de barrage van de klasse Zwaar op het Provinciaal Indoorkampioenschap Springen van LRV Oost-Vlaanderen tijdens Flanders Horse Expo in Gent. Drie combinaties bleven ook in de barrage foutloos. De snelste was ex-Nationaal Indoorkampioen Thomas De Cock van LRV Eksaarde Doorslaar met Lanson-R. Lanson-R is een zoon van Echo van ’t Spieveld en een fokproduct van Jan Ruijgers. Patrick Oelbrandt van LRV Sint-Niklaas reed met zijn Evita (v. Querlybet Hero) naar de tweede plaats. Gert Geeroms van LRV Kerksken pakte brons met Blitz Way (v. Clearway). Katrijn Verlinden (LRV Lotenhulle) en haar Chivara de Tilia (v. Chivas Regal) en Phaedra Polfliet (LRV Moerbeke Waas) sprongen respectievelijk naar de plaatsen vier en vijf.

In de klasse Midden was het goud voor Bart Temmerman (LRV Kalken) met Nimbus van de Voortakker (v. Inshallah de Muze). Ivan Van Hove (LRV Sint-Niklaas) en Merijn van de Dielaerthoeve (v. Fantomas de Muze) sprongen naar zilver. Het brons was voor de regerende nationale indoorkampioene Femke D’Hoore (LRV Sinaai) met Best-Mix Chance Breaker (v. Heartbreaker).

In de reeks Licht was het provinciale erelint voor Anouk Meessens (LRV Kieldrecht-Vrasene) met Atlantic MZ (v. Air Jordan Z). Thomas De Cock pakte zilver met Noblesse van ’t Hof te Ruyte (v. Inshallah de Muze). Het brons was voor Louize Van Leuven (LRV Erpe Mere) met Liu Jo (v. Der Senat 111).

Alle resultaten

Auteur: Kris Van Steen
Bron: LRV
Copyright foto: Dirk Caremans - www.hippofoto.be / www.caremans.be
Deel dit bericht:   

Thomas De Cock