Nieuwsoverzicht

Nationaal

Superfinales Jeugd Cup LRV-VLP

26 december 2018

In de superfinale van de Jeugd Cup VLP-LRV kwamen de beste drie combinaties van elke reeks terug in de A-piste om er onder het oog van een absolute kennersjury te strijden voor winst.  

In de reeks paarden 105 cm. was de overwinning voor Dries Vanthienen (LRV Kortenaken) met Eleonore Z (v. Lord Z). Charlotte Mahieu (Noblesse Z) reed naar de tweede plaats, voor Kelly Dhondt (LRV Oedelem Beernem) met Mylady van den Doorn (v. Cooper van de Heffinck). Jill Eerdekens en Wendela wonnen de reeks paarden 85 cm.  Yentl Declercq (Ravi De Richbourg Z) reed naar zilver, voor Louis Beeckman (Amour).

In de reeks Pony’s grote maat was de overwinning voor Anaïs Gorus (Danouska B vh Juxschot). Julie Opsomer (LRV Oeselgem) reed naar de tweede plaats, voor Arno Van Deynze van LRV Broechem met Kantje’s Americano, de winnaar van de reeks D-Licht in de voormiddag.  In de reeks pony’s kleine maat was Pauline Vlekken (LRV Hoeselt) met Lila van den Hoek (v. Rakker L) de allerbeste. Ze won voor Fleur Volckaerts (Parmante) van LRV Broechem en Fien de Coninck (LRV Asse) met Billie.

Auteur: Kris Van Steen
Bron: LRV
Copyright foto: Sarah Fannes
Deel dit bericht: