Nieuwsoverzicht

Nationaal

SBB Finale Hulsterlo - Veel kwaliteit bij de dressuurpaarden

30 juni 2019

Veel kwaliteit op de Nationale Finale van de SBB-Competitie voor Jonge Paarden in Hulsterlo. In reeks zesjarige dressuurpaarden reed Tessa Fonken (LRV Weelde Ravels) de BWP’er Navarone van de Esberg (Special Agent Amour x Mio d’ Baugy – fokker: Jan Hillen) naar goud en het groen-witte erelint. Ze finishte in een sterk bezette reeks voor Jan Michiels (LRV Moerzeke) met Lightning (V. Londontime x Ricione) en Bram Van Lindt (LRV Peer) met Nitro van de Smetshoeve (v. Special Agent Amour x Wundermeyer). In de Open-reeks ging de titel naar Birgit Ceuleers (LRV Vissenaken Glabbeek) met Noortje van ’t Rommersum (v. Special Agent Amour x Voltaire– fokker:  Els Beckers). Gigi Van Der Leest reed met Nouvelle (v. Sir Donovan) naar een tweede plaats. Plaats drie was voor Lore Vandeborne met Explosion Pia v/d Bergerhoeve (v. Everdale x San Amour I).

In de reeks voor vijfjarige LRV-paarden ging het goud naar Lotte Maesen van LRV Bree en haar James Brown (Hofrat x Apache). In de Open-reeks ging het erelint naar Flore De Winne (LRV Denerwindeke) met Flynn (Fahrenheit x Sir Oldenburg).

Jan Michiels van LRV Moerzeke won de LRV-reeks voor vierjarigen met Feline (Franziskus x Lord Loxely). In de Open-reeks ging de overwinning naar Gigi Van Der leest met Praga Khan (v. Sir Donovan x Dreamcatcher).


Alle resultaten

Meer racties en foto's op de LRV Facebook-pagina 

Auteur: Kris Van Steen
Bron: LRV
Copyright foto: LRV
Deel dit bericht: