Nieuwsoverzicht

Nationaal

Qrsula vh Eelshof wint de 22e editie van de Breeders Cup

06 maart 2018

De Breeders Cup in het kader van de Provinciale LRV-Indoor Antwerpen kreeg 27 merriestammen op de startlijst. De Qrsula vh Eelshof-stam (Lys de Darmen x Flugel van La Roche) won de Breeders Cup – Editie 2018 overtuigend. Fokkers van Qrsula vh Eelshof zijn Jan en Louis Mertens uit Ravels. Janne Paridaens reed Larona vh Eelshof (v. Der Senaat 111) op een hoogte van 1 meter. Jan Mertens zat in het zadel van Celica van het Eelshof (v. Vialli) op een hoogte van 1.10m. Janne Paridaens en Elton vh Eelshof (v. Apollo vh Lindebos) sprongen het parcours op een hoogte van 1.20m.

Qrsula van het Eelshof (1993), zette ondertussen al vijftien nakomelingen ter wereld. De in 2007 geboren Hinneke vh Eelshof (v. Quickfeuer van Koekshof) sprong en springt op 1.45m-niveau met de Spaanse amazones Patricia Miret en Carlota Miret.

De tweede plaats was voor de Colette-stam van Huub Van Aert uit Pulderbos. De derde plaats ging naar de Weurika van het Voorhof-stam van Vital Van Ham voor de Trivial-stam van Kris Aernouts en de Vienna-stam van Luc De Brabandere.

Auteur: Kris Van Steen
Bron: LRV
Copyright foto: Eddy Laeremans
Deel dit bericht:   

De stam van Jan Mertens wint de 22e Breeders Cup