Nieuwsoverzicht

Nationaal

Nationale Indoorkampioenschappen dressuur

16 april 2018

 

Gelieve hierbij alle praktische informatie terug te vinden in het kader van onze Nationale Dressuurindoorkampioenschappen, welk plaatsvinden op zaterdag 21 april 2018 (paarden) en op zondag 22 april 2018 (pony's) in de Ruiterschool (Waversebaan 99 te 3050 Oud-Heverlee).

Om dit kampioenschap in goede banen te leiden, vragen wij u de onderstaande richtlijnen aandachtig na te lezen en te communiceren aan alle geselecteerden, opdat iedereen over de nodige informatie beschikt.


22.04.2018: Nationaal indoorkampioenschap dressuur - pony's

Op het Nationaal Dressuur Indoorponykampioenschap dient iedere pony zich verplicht aan te melden bij de LRV-meter / dierenarts, onmiddellijk na het verlaten van de wedstrijdpiste voor een steekproefmeting. Indien de pony zich niet aanmeldt, worden alle uitslagen van de desbetreffende combinatie van het Nationaal Indoorkampioenschap gediskwalificeerd.

De resultaten van de metingen worden opgevolgd worden door de Nationale Ponycommissie. In de week na het Nationaal Dressuur Indoorkampioenschap worden alle houders wiens pony 3cm of meer groter is dan de maximumstokmaat, uitgenodigd voor de officiële nationale hermeting. Deze zal plaatsvinden op woensdag 16 mei 2018 tussen 18u30 en 20u in de Ruiterschool te Oud-Heverlee.

- omzendbrief
- Antwerpen
- Brabant
- Limburg  
- Oost-Vlaanderen
- West-Vlaanderen

21.04.2018: Nationaal indoorkampioenschap dressuur - paarden

De dressuurproeven Z1, Z2 en ZZ zullen op 20x60 gereden worden.

- omzendbrief
- Antwerpen
- Brabant
- Limburg  
- Oost-Vlaanderen
- West-Vlaanderen

Auteur: Nele Donvil
Bron: LRV
Copyright foto: Dirk Caremans - www.hippofoto.be
Deel dit bericht: