Nieuwsoverzicht

Nationaal

LRV verstevigt relatie met Lami-cell op Valentijnsdag! Ieder LRV-lid mag zich in 2019 verheugen op minstens 150 Euro aan kortingen!

14 februari 2019

Lami-Cell verstevigt de samenwerking met Landelijke Rijverenigingen – LRV

Het is met veel plezier dat LRV kan aankondigen een vernieuwde en uitgebreide samenwerking aan te gaan met Lami-cell. Lami-cell is al enkele jaren een trouwe partner en besloot dit jaar om de overeenkomst met LRV open te trekken tot een ruimere overeenkomst.

Lami-cell engageert zich op deze manier om het democratisch karakter van de ruitersport, wat LRV in het hart draagt, te ondersteunen en te bewaken. Concreet betekent dit dat er extra middelen worden vrijgemaakt om op bijvoorbeeld Nationale Kampioenschappen een mooi gevulde prijzentafel te garanderen.

Daar blijft het echter niet bij, ook het EK Eventing Team, wat dit jaar wordt uitgezonden naar Westerstede (D) om zowel het team- als individueel goud te verdedigen, zal geheel gekleed worden door Lami-cell. Ook hun paarden zullen de nodige ondersteuning krijgen om een top prestatie neer te zetten!

Lami-cell wil niet alleen focussen op de grotere takken maar investeert ook in de toekomst van kleinere disciplines binnen de LRV-werking. Zo zal onder andere het mennen ook kunnen rekening op een mooi pakket aan mogelijkheden waardoor we deze gehele competitie nog aantrekkelijker willen maken.

Aangezien LRV de instapdrempel zo laag mogelijk wenst te houden, werd er als kers op de taart een mooi cadeau uitgewerkt:

Ieder lid zal gedurende het komende jaar op regelmatige basis kortingsbonnen ontvangen van Lami-cell. In totaal spreken we hier over een voordeel van 150€/lid. Een mooie indirecte korting dus op het lidgeld!

Wil je deze kortingsbonnen ontvangen?

Dan kan je vanaf vandaag lid worden op deze Facebookpagina:

Binnenkort zullen al de leden die zich hebben aangemeld op deze pagina er een link kunnen terugvinden met de verder te volgen stappen.

LRV is niet enkel fier maar vooral enorm dankbaar voor deze vergaande samenwerking en wenst Lami-cell via deze weg nogmaals te bedanken voor deze unieke samenwerking waar al onze leden kunnen van genieten!

BEDANKT!

Arthur Tanghe - Technisch Directeur LRV VZW

Auteur: Arthur Tanghe
Bron: LRV
Copyright foto: Dirk Caremans - www.hippofoto.be
Deel dit bericht: