Nieuwsoverzicht

Nationaal

LRV op Flanders Horse Expo 2019

17 januari 2019

Flanders Horse Expo

22 - 23 - 24 FEBRUARI 2019
FLANDERS EXPO GENT


Flanders Horse Expo Gent heeft haar vaste plaats verworven. Van vrijdag 22 februari tot zondag 24 februari 2019 zal LRV opnieuw onze werking promoten via een stand en een aantal demonstraties. De demo’s zullen plaatsvinden op zaterdag en zondag, de juiste timing hebben we nog niet doorgekregen maar van zodra deze bekend zijn worden deze onmiddellijk gecommuniceerd.

-
omzendbrief
- inschrijfformulier 

NIEUW!!! LRV zal aanwezig zijn met een heus kinderdorp, waar allerlei activiteiten zullen plaatsvinden voor onze allerkleinste maar ook al de andere ponyruiters.Flanders Horse Expo wordt opnieuw een reuze boeiende editie met een heel divers aanbod : een goedgevulde expo, prachtige demonstraties en regionale, nationale en internationale wedstrijden op topniveau. Daarnaast is er ruimte voor vorming en clinics. 

NIEUW ! het Oost-Vlaams kampioenschap paarden op zaterdag 23 februari en niet te vergeten : het Oost-Vlaams kampioenschap pony’s op zondag 24 februari !

Wij bieden de clubs opnieuw de mogelijkheid om toegangskaarten aan te kopen tegen een korting tarief.
Een toegangsticket kost 16€ (incl BTW en servicekosten). Hiermee geniet je van een korting van 2€ op de onlineverkoop en 5€ op de verkoop op de kassa.


- Bestel tickets


 

Auteur: Kris Van Steen
Bron: LRV
Deel dit bericht: