Nieuwsoverzicht

Nationaal

LRV en VLP werken samen in zomerseizoen voor het mennen

04 april 2019


Mennen: LRV e& VLP werken verder samen tijdens het zomerseizoen

Afgelopen winter werd er voor de indoorwedstrijden reeds een succesformule gelanceerd. Zo mochten alle VLP-menners deelnemen bij LRV en vice-versa. Dit zorgde voor mooie organisaties, veel inschrijvingen en gelukkige menners. Als kers op de taart mocht de top 3 van elke categorie van het wintercriterium deelnemen aan de Superfinale tijdens Flanders Horse Expo. Mede door dit succes werd er beslist om een formule uit te werken voor het zomerseizoen 2019!

De uitbreiding naar de zomer geldt niet voor de volledige menwerking, maar zal zich focussen op instroom en op de basisvorming. Er wordt op deze manier getracht om meer mensen aan het mennen te krijgen. VLP CAV-menners zijn welkom op LRV-wedstrijden, de LRV-menners kunnen op hun beurt terecht op de CAV-wedstrijden. Een mooie wisselwerking waardoor er niet enkel meer opties zijn voor alle menners, maar waarbij er ook hogere inschrijvingsaantallen worden beoogd. Een win-win situatie voor zowel menners als organisatoren.

Zowel de Vlaamse Liga Paardensport als de Landelijke Rijverenigingen zijn ervan overtuigd dat deze inspanning zal leiden tot de verdere uitbouw en gestage groei van deze mooie discipline.

We wensen alvast alle menners en organisatoren een prachtig seizoen toe!

 

Klik hier voor de kalender en alle info!
 

Auteur: LRV
Bron: LRV/VLP
Copyright foto: Dirk Caremans - www.hippofoto.be
Deel dit bericht: