Nieuwsoverzicht

Nationaal

LRV en Krismar Horsetrucks bekrachtigen de samenwerking

12 maart 2019

Landelijke Rijverenigingen Vzw sloot een jaar geleden een eerste samenwerkingsovereenkomst met Krismar Horsetrucks. Beide partijen zaten rond de tafel en besloten om de huidige samenwerking niet enkel te bevestigen maar ook te bekrachtigen. 
 
Krismar Horsetruck, bekend om hun kwalitatieve design paardenwagens, erkent het belang van LRV in de hippische sector en zal meer middelen vrij maken om het typische karakter van LRV te helpen ondersteunen. Uit blijk van vertrouwen werd er een nieuwe overeenkomst voor de komende drie jaar afgesloten.
 
‘Als Landelijke Rijverenigingen vzw, dienen we zorgvuldig met onze middelen om te gaan. Sinds het wegvallen van de steun van Sport Vlaanderen zijn we meer en meer aangewezen op sponsors die geloven in onze vereniging.  Trouwe partijen vinden én houden is de dag van vandaag niet zo evident. Het is daarom zeer mooi om zien dat partners, zoals Krismar Horsetrucks, rechtstaan en ons een extra duwtje in de rug willen geven. Krismar Horsetrucks garandeert hierdoor niet enkel financiële toelages aan onze inrichters, maar ook dat er ook een gedeelte van deze extra middelen geïnvesteerd wordt in de verdere uitrol van een dynamisch IT-platform. Zo investeert Krismar Horsetrucks rechtstreeks in de verdere, structurele, ontwikkeling van LRV. LRV is Krismar Horsetrucks daarvoor zeer erkentelijk en kijkt positief naar de toekomst! BEDANKT Krismar Horsetrucks!’
 
Arthur Tanghe
Technisch Directeur Landelijke Rijverenigingen Vzw

 

Bekijk hier het intervieuw met Kris Callewaert: https://www.youtube.com/watch?v=dFbt9DHF7_U&t=4s

Auteur: Landelijke Rijverenigingen vzw
Bron: Landelijke Rijverenigingen vzw
Copyright foto: Dirk Caremans - www.hippofoto.be
Deel dit bericht: