Nieuwsoverzicht

Nationaal

LRV Sint-Jan-in-Eremo mag terugblikken op geslaagde AVEVE Eventing Cup

28 maart 2019

Ook in het Oost-Vlaamse polderdorpje Sint-Jan-in-Eremo weten ze opnieuw wat LRV Eventing is. LRV Sint-Jan-in-Eremo opende het voorjaarsluik van de LRV-Eventingwedstrijden en de AVEVE Eventing Cup.  Zowel voor de pony's op zaterdag als de paarden op zondag werd het een heel fijne wedstrijd. De bodem lag er nagenoeg overal prima bij ondanks de regen van voorafgaande weken. Op zaterdag kregen de ponyruiters een mooie omloop voorgeschoteld. Op zondag was het de beurt aan de ruiters en amazones van de reeksen Aspiranten, Beginnelingen en Licht. Met veertien goed bezette ringen vonden de eventingleifhebbers duidelijk de weg naar Sint-Jan-In-Eremo.  Er was ook veel lof voor de organisatie.

In reeks 5 bij de pony’s ging het goud naar Linde Van Boxstael (VLP) met Landgraf van de Groene Weg. Jef Sutherland reed met Orchid’s Bart (v. Orchid’s Romario) naar de tweede plaats, voor Francies Vackier (LRV Ardooie) met Mageno.  Haar clubgenoot Robbe De Wispelaere reed naar de vierde plaats. In reeks 4 was de zege voor Zita Peeters (LRV Kontich) met Mozert van ’t Gebrookt (v. Vedet van de Vondelhoeve).

In de L-Reeks paarden, verdeeld over vier ringen, was er goud voor Evelien Bevers (LRV Meer) met Crespada Z (v. Crespo VDL), Jarno Verwimp (LRV Gavere) met Mahalia (v. Elvis ter Putte), Davy Goris (LRV Merksplas) met Contador Z (v. Casino) en Wouter Dierickx (LRV Moerzeke) met Havanna van ’t Hofke (v. Vigo d’Arsouilles).

Alle resultaten

Auteur: Kris Van Steen
Bron: LRV
Copyright foto: Dirk Caremans - www.hippofoto.be
Deel dit bericht:   

Zita Peeters won reeks in Sint-Jan-in-Eremo en in Overpelt