Nieuwsoverzicht

Nationaal

LRV Orsmaal maakt één groot ponyfeest van Provinciaal LRV-kampioenschap

23 september 2019

LRV Orsmaal maakte er een mooie tweedaags Provinciaal Kampioenschap van LRV Brabant van. Op zaterdag trokken de Brabantse ponyruiters richting het Hageland voor hun provinciaal kampioenschap.

Britt Corten (LRV Herent) won de reeks DL2 met Ischa (v. Leuns Veld’s Lord) voor Lotte Allard van LRV Geetbets met Seven (v. Le Matslo). Brecht Bruynninckx (LRV Bekkevoort) reed met Iyuno van ’t Daelderhof (v. Kantje’s Norman) naar brons.  In CL2 was de provinciale titel voor Britt Vandendriessche (LRV Geetbets) met Café au Lait (v. Cappuccino). In de klasse B-licht was de overwinning voor Gitte Vandendriessche (LRV Geetbets) met Preston.

In de springklasse D-Midden was het goud voor Alexandre Rubin (LRV Nederokkerzeel) met Quizzy van het Bukenveld (v. Ive van de Delthoeve). Lente Dierickx (LRV Opwijk) reed naar zilver met Ikkepuk v’t Plutonuiahof (v. Nevado van de Rosstal) voor Louise Lenaerts (LRV Vissenaken Glabbeek) met Oyalele V (v. Invisible “E” vh Juxschot).  Ook in het stijlrijden was Brecht de beste in Orsmaal.

In de klasse B-Licht was Chloé Hoste (LRV Merchtem) iedereen te snel af met haar Kita. Lien De Dycker (LRV Vissenaken Glabbeek) kwam met Ten Ankers Freeanca) het dicht in de buurt maar moest tevreden zijn met zilver. Fien De Conninck van LRV Asse reed naar de derde plaats met Olly Jumper voor Xander Lamberts (Liesje)  van LRV Kester en opnieuw Lien De Dycker (Freemanca van het Avenhof).

Het achttalrijden ging naar LRV Bekkevoort. Het viertal M was voor LRV Herent.

Deel dit bericht:   

Chloé Hoste (links op de foto) won de klasse B-licht