Nieuwsoverzicht

Nationaal

Jumping Mechelen Indoor Masters - Winst voor Chloé Dewilde in Sentower Park

27 november 2018

Jumping Mechelen Indoor Masters - Winst voor Chloé Dewilde in Sentower Park

Opglabbeek - De laatste selectiewedstrijd voor de Jumping Mechelen Indoor Masters werd afgelopen weekend verreden in het Sentower Park in Opglabbeek.

In de 1.20m.-reeks voor scholieren en junioren sprongen 15 combinaties naar de barrage. Daarin bleven er acht foutloos.  Chloë De Wilde van LRV Bassebvelde en haar Ischa van het Moleneind wonnen voor Amandine Simonis (Edison L) en Daphne Lucidarme met Choupette de la Pomme. Shauni Van Opstal (Frou-Frou van de Bremboshoeve) en opnieuw Daphne Lucidarme met Mojita van ’t Hulgenrode reden naar plaats vier en vijf.

 In de 1.20m. reeks voor seniors ging Danny Van Es met de overwinning naar huis. Hij was in een barrage met 35 combinaties, waarvan er 24 dubbel foutloos bleven de allersnelste met Hamilton.  Hanne Van Linden sprog met Excellance naar de tweede plaats. Niki Geenens en Gazelle van de Vaelenberg reden naar de derde plaats, voor Alexandra Gazo met Hederline Vb en Margo Olbrecht met Britney.

In de 1.20m.-reeks voor scholieren en junioren sprongen 15 combinaties naar de barrage. Daarin bleven er acht foutloos.  Chloë Dewilde en haar Ischa van het Moleneind won  voor Amandine Simonis (Edison L) en Daphne Lucidarme met Choupette de la Pomme. Shauni Van Opstal (Frou-Frou van de Bremboshoeve) en opnieuw Daphne Lucidarme met Mojita van ’t Hulgenrode reden naar plaats vier en vijf.

In de hoogste ponyreeks (1.10m) was de zege voor Rik Nauta met Conrenzo. Saartje Joosten en Kaatje van de Bekerheide reden naar plaats twee, voor Catherine Spits met Cleostrade. Amber Jacobs sprong naar een vierde plaats met Geena Lisa, Silke Leten en C’est Jolie  sprong naar de vijfde plaats.  In de reeks 1m pony’s was het goud voor Isabeau Van De Peer.

Ondertussen zijn de selecties voor alle reeksen gemaakt en kunnen de beste combinaties uitkijken naar de finales tijdens Jumping Mechelen.

Auteur: Kris Van Steen
Bron: LRV / VLP
Copyright foto: Stal Hulsterlo
Deel dit bericht: