Nieuwsoverzicht

Nationaal

Jumping Mechelen Indoor Masters - Stal Hulsterlo

22 oktober 2018

Voor het tweede weekend op rij trokken de Jumping Mechelen Indoor Masters heel veel combinaties aan. Heel wat LRV- en VLP-ruiters/amazones willen zich blijkbaar graag plaatsen voor Jumping Mechelen  2018 tussen Kerst en Nieuw. Ook op stal Hulsterlo werd er van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gesprongen.  

Danny Van Es - Ellen De Swert - Danny Van Es 

Op vrijdagavond won Danny Van Es het 1.20m.  waarin maar liefst 94 combinaties aan de start kwamen. Hij won met met Zico V voor Ellen De Swert met Escape en opnieuw Danny Van Es met Hamilton. Ellen De Swert werd ook nog vierde met Cantchelaro, voor Anne De Doncker. Anne De Doncker en Hitoya LCS pakten plaats vijf.

In 1.10m. was er een eerste plaats voor Nikki Geenens en Gazelle van de Vaelenberg. Danny Van Es reed naar de tweede plaats met Go for It Ninohorse. Nick Van Hoydonck en Donder van de Groote Winning sprongen naar de derde plaats.  

In de rubriek 1.10m. voor juniors en scholieren was Femke Van De Vijver de allersnelste met haar Escada van het Beetjen. Ylona Thijs en Romance du Val Du Geer pakte zilver voor Lander Swinnen met Livingstone E.  In 1.20m. won Anouk De Proft met Eleonore Blue. Izzy Reynders werd knap tweede met Izzy voor Shauni Van Opstal met Frou Frou van de Bremboshoeve. Daphne Lucidarme reed naar plaats vier met Mojita van ’t Hulgenrode. Emma De Craene en haar Ferra van den Bisschop pakten een top-vijf-plaats.

Rania Dindane - wint hoogste ponyproef

In de hoogste ponyproef 1.10m. was de winst voor de Oost-Vlaamse Rania Dindane met haar Lizi van De Bochten. Rik Nauta en Conrezo reed zich een week na de wedstrijd in het Azelhof, opnieuw in de prijzen. Kenza Michiels pakte een derde plaats met Quats de Parigny. Linde Van Boxstael (Landgraf VD Groenweg) en Emilia Hendrickx (Gentle) reden naar plaats vier en vijf.

Auteur: Kris Van Steen
Bron: LRV /VLP/ Stal Hulsterlo
Copyright foto: Stal Hulsterlo
Deel dit bericht: