Nieuwsoverzicht

Nationaal

Jumping Mechelen Indoor Masters: Isabel De Rijcker sterk in Bomaco-hal

30 oktober 2018

De derde manche van de Jumping Mechelen Indoor Masters vond afgelopen plaats in de Bomaco-hal te Zellik. In de 1.20-m rubriek voor seniors ging de zege naar Isabel De Rijcker met haar Gentlemen van Loheky. Ellen De Swert reed met Cantchelaro naar een tweede plaats voor Jana Bogaert met Crystal Rush Z. Eliane De Beule (Girlybet R) reed naar een vierde plaats voor Diani De Beule met Diaconda. In het 1.10m. was het goud voor Danny Van Es met Go For It Ninohorse. Nick Van Hoydonck en Donder van de Groote Winning sprongen naar de tweede plaats voor Henk Clabots met Conchita Z.

Bij de juniors en scholieren was de eerste plaats in de 1.20m. proef voor Anouk Steyaert met Japrisco van de Bakershoeve. Daphne Lucidarme en haar Mojita van ’t Hulgenrode sprongen naar zilver. Brent De Smit en zijn Kato van ’t Zijp pakten brons voor Axelle Cools met Sienna van de Celiebrug Z. Jinte Naets en haar Florence S reden naar de vijfde plaats. Ylona Thijs won met haar Romance Du Val Du Geer in de 1.10.m. proef. Kasper De Boeck en Gerenia pakten plaats twee. Silke Mariën en Feel Wit reden naar een bronzen medaille.

Bij de pony’s 1.10m. was Rania Dindane opnieuw onklopbaar met Moonfighter Machiavelli. Nationaal LRV-kampioen Nell Delgouffe en haar gouden pony Mieke sprongen naar de tweede plaats. Rania Dindane was blijkbaar in topvorm want ze plaatste haar Lizi van de Bochten ook nog op de derde plaats. Saartje Joosten en Kaatje van de Bekerheide sprongen naar plaats vier. Amber Jacobs was met Geena Lisa goed voor een vijfde plaats. In de rubriek 1m. was de zege voor Rik Nauta met Mr. Rojo. Hij pakte ook de tweede plaats met Lady Hawk. Anke De Breucker zette Thai Rou op plaats drie.

Alle resultaten

Auteur: Kris Van Steen
Bron: LRV
Copyright foto: Dirk Caremans - www.hippofoto.be
Deel dit bericht:   

Isabel De Rijcker van LRV Sijsele met Gentlemen van Loheky