Nieuwsoverzicht

Nationaal

Grote en kleine(re) kampioenen op Nationale LRV Indoorkampioenschappen Dressuur voor pony's

23 april 2018

Julie Vangeloven (LRV Ophoven) won het Kampioenenlint in de reeks D-Licht 2 op de Nationale LRV-Indoor. Julie won met Schermeer Hof’s Tarzan (v. Wengelo’s Ricardo) voor Marli Cooremans (LRV Oud Turnhout) met Hoppenhof’s Sjors (v. Hoppenhof’s Schardon).  Bo De Clerq (LRV Broechem) reed naar derde plaats met Champion’s Double. Tricia Meyvis (LRV Tienen) en Duneway J (v. PR.  H. Top Der Da) en Luna Dervaux (LRV Maarkedal) met Zoeloe (v. Leuns Veld’s Lord) pakten plaats vier en vijf. 

In de Kampioenenreeks CL2 was er een lint en goud voor Emilie Herweyers (LRV Sinaai) met Florenzo (v. Nieuwmoed’s Patrick). Liesl Heylen (LRV Herenthout) en haar Twix reden naar de tweede plaats. Julie Ceyssens (LRV Meeuwen) en Kontessa “E” van het Juxschot (v. Eternity van de N. Ranch) verdienden een bronzen medaille. 

In de reeks BL1 pakte Emilie Herweyers van LRV Sinaai haar tweede lint van de dag. In deze stokmaatcategorie won ze met Joli. Amalia Hantzon (LRV Anzegem) en haar Meladelle’s Dalores (v. Bolster Goldleaf), pakten een zilveren medaille mee naar West-Vlaanderen. Fleur Volckaerts van LRV Broechem reed naar brons met Parmante (v. Rakker L). Jens De Clercq van LRV Broechem en Kileander van de Sparappelhoeve (v. Ten Ankers Bileander) en Laura Van Herck (LRV Merksplas) met Ozzy van de Wachemshoeve (v. Ive van de Delthoeve). 

In de reeks AB2 was Marie Laure (LRV Bocholt) de beste met haar Cuypershof Snuitje. Julie Vandenbussche (LRV Herenthout) en Gabber reden naar de tweede plaats, voor Ellen Anthonissen (LRV Beerse) met Polly. Yelena Maertens (LRV Koningshooikt) en Van Molenweide’s Ringo (v. Kai Midas) pakten plaats vier. Floor De Witte van Lokeren Heiende reed haar Beau naar de vijfde plaats. 
 
In de reeks voor de allerkleinste pony’s ging het kampioenlint naar Niels Van Paemel van LRV Erpe Mere met Bellmills Macho’s Gigolo (v. Brewers Nashville Macho Man). Lars Truyen (LRV Weelde Ravels) en Vlekje mochten als tweede op het podium, voor Mirte Masure (LRV Wuustwezel) met Kmurthe. Lobke Pauwels (LRV Bornem) reed naar plaats vier voor Cleo Vandermeulen (LRV Geetbets) en Amalia v. Blijham. 

In de klasse C-Licht  1 was er goud voor Saar Nevelsteen van LRV Geel Larum met Dorothy. In reeks D-Licht 1 ging het goud naar Nieke Hofkens (LRV Wuustwezel)  met Fun Fun (v. Melle Wiebert ). 

Auteur: Kris Van Steen
Bron: LRV
Copyright foto: LRV
Deel dit bericht: