Nieuwsoverzicht

Nationaal

Griep houdt Danny Loos niet van Provinciale indoortitel in LRV Limburg

06 maart 2018

LRV Vlijtingen zette een knappe organisatie neer in Bilzen. LRV Vlijtingen werd beloond met veel publiek en mooie sport. ‘Knap’ is ook de omschrijving die het beste past bij de prestaties van Danny Loos. Grieperig, maar dat hield de ruiter van LRV Overpelt niet tegen. Hij plaatste twee paarden voor de barrage. Enkel Steven Konings (LRV Riksingen) kwam hem daarin vergezellen. Hij bleef met Fidel (v. Nonstop) dubbel foutloos, maar kon dat niet herhalen in de barrage. Eén foutje plaatste hem op de derde plaats. Danny Loos kon wel met zijn twee paarden foutloos blijven. Meet Kinky Boy van het Gildenbof (v. Nabab de Rëve) was hij een seconde sneller van met Lorenzo L (v. Condor C).

 In de klasse Midden was Lauren Vangronsveld (LRV Gellik) de snelste foutloze combinatie met haar Victoria (v. Haarlem). Ze won voor Joris Schepers (LRV Lummen) met Baromaat Z (v. Baron Cento Heldenlaan) en Anke Vandenberk (LRV Neerpelt) met Cerravie (v. Verdi).

In de klasse Licht was er goud en zilver voor Leen Geysen (LRV Stevoort). Leen won met Honolulu Ijzeren Lindenhof (v. Cicero). Met Lukito vh Ijzeren Lindenhof (v. Heros vh Ijzeren Lindenhof) werd ze knap tweede. Lieze Maesen (LRV Bree) reed met My First Lady van ’t Gelutt (v. Okidoki van ’t Gelutt Z) naar de derde plaats. In de stijlwedstrijd in de B-klasse was er een eerste plaats voor Toon Clemens van LRV Genk met Nubick vh Mettenhof (v. Kannan).

Auteur: Kris Van Steen
Bron: LRV
Copyright foto: Linda Vangansewinkel
Deel dit bericht: