Nieuwsoverzicht

Nationaal

Gorki van de Pertjeshoeve bezorgt Bart Hermans vroeg verjaardagscadeau

16 april 2018

Bart Hermans (LRV Kasterlee) ging van begin tot einde aan de leiding in de klasse Zwaar van de AVEVE Eventing Cup te Overpelt met zijn Gorki van de Pertjeshoeve (v. Electro).  De nationale kampioen van 2015 (Haaltert) ging aan de leiding aan de dressuur en kreeg in de cross en de het springen geen strafpunten meer op zijn rekening.  Een mooi verjaardagscadeau op de vooravond van zijn 37e verjaardag.  

De tweede plaats ging naar de nummer 1 van een week eerder in Vechmaal, Rob Everaert met Initiatief van de Kievitsdriessen. Lore Poelmans (LRV Vorselaar) en haar thuis gefokte Hermes van het Strateneinde reden naar de derde plaats voor Tim Ooms van LRV Mol Achterbos (Equina van de Buitenheide) en Dirk Smeets (LRV Riksingen) met Icarus de Casmir.

De klasse Midden werd verdeeld in twee ringen. In deze goed bezette reeks waren de overwinningen voor Sien Kahn (LRV Mol Achterbos) met Dominant (v. Vainqueur) en Kari-Ann Verhaegen met Aventijn S.

 In de klasse Licht was er goud voor voor Gitte Hertogs (LRV Oud-Turnhout) met Fazenda (v. Gaillard de la Pomme), Bjorn Van Uytvanck (LRV Eksaarde Doorslaar) met Alien C (v. Codex), Kristien Both (LRV Geetbets) met Mahalia) en de Nederlander Jan Van Beek met Hidalgo.

 

Auteur: Kris Van Steen
Bron: LRV
Copyright foto: Linda Vangansewinkel
Deel dit bericht:   

Bart Hermans met Gorki aan de splinternieuwe 'Snake'