Nieuwsoverzicht

Nationaal

Geen verrassingen in groepsdressuur tijdens Provinciaal Kampioenschap LRV-West-Vlaanderen

19 september 2019

LRV Bredene won het LRV-Kampioenschap groepsdressuur in LRV West-Vlaanderen waar LRV Oostkamp gastheer was voor de provinciale kampioenschappen. Geen al te grote verassing maar elk kampioenschap moet gereden worden en LRV Ardooie zorgde toch al voor de nodige concurrentie tijdens het afgelopen zomerseizoen.  In de reeks Zwaar B was er wel goud voor LRV Ardooie.

Ook in de hoogste dressuurklasse ging het provinciale erelint naar de kust en LRV Bredene. Wim Nyssen won met Fiderzauber (v. Fidertanz). Liesl Van Coppennolle (LRV Westkapelle) reed met Number One van de Heernis (v. Numberto) naar plaats twee. Saartje Voets pakte (LRV Moerkerke) pakte brons met Whisper (v. Welt Hit II).

In het springen kon alleen Dimitri Hooft (LRV Middelkerke) foutloos blijven met Mitch van het Claeyssenhof (v. Inshallah de Muze). Leontine Gheeraert (LRV Lo Reninge) en Hanne v.h. Ooievaarshof (v. Tenerife VDL) lieten wel alle balken liggen maar de tijd nekte haar. Met één strafpunt mocht ze wel aanschuiven voor het zilver. De derde plaats ging naar Femke Vercauteren (LRV Middelkerke) met Ishtar van de Rhamdia Hoeve.

Auteur: Kris Van Steen
Bron: LRV
Copyright foto: Dirk Caremans - www.hippofoto.be
Deel dit bericht:   

LRV Bredene blijft winnen in ZA