Nieuwsoverzicht

Nationaal

Flanders Indoor Mencup - Tussenstand na Oud-Heverlee + jeugdmenners van Flanders Indoor Mencup worden uitgenodigd op Flanders Horse Expo

28 november 2019

Na de wedstrijd in Oud-Heverlee kunnnen we u de nieuwe tussenstanden meegeven. Ontdek het bestand in bijlage (documenten) bij dit berichtje. 

Alle jeugdmenners van Flanders Indoor Mencup worden uitgenodigd op Flanders Horse Expo.

VLP/LRV wil de jeugd stimuleren en motiveren om verder te gaan in de sport.Daarom willen we alle menners uit de categorie Jongeren in Flanders Horse Expo laten rijden. De eerste vier jongeren uit het eindklassement kunnen deelnemen aan de finale van de Flanders Indoor Mencup op 23 februari.

Daarnaast wil VLP/LRV de niet-geselecteerde jongeren de kans bieden om deel te nemen aan een demo op 23 februari in de demohal van de stamboeken. Er wordt de kans geboden om hier een kegel/hindernisparcours te rijden, weliswaar zonder eindklassement. Iedere deelnemer ontvangt eveneens een leuk aandenken van Hippo Revue!

De enige voorwaarde die we stellen is dat de deelnemer in het eindklassement van de jongeren vermeld staat met een minimum van 1 punt.

De kanshebbers voor deze demo zullen gecontacteerd worden na de bekendmaking van het eindklassement en kunnen bevestigen of zij al dan niet wensen deel te nemen.

 

Veel succes op de komende indoorwedstrijden!

Auteur: Kris Van Steen
Bron: LRV / VLP
Copyright foto: Dirk Caremans - www.hippofoto.be
Deel dit bericht: